Ljusslingor

Ljusslingor hör julen till, och jag brukar köpa någon ny slinga varje år, tycker det är jättefint att lägga i en stor vas  eller i en större lykta. Och jag köpte två stycken nu när vi var i väg till Ullared i olika färger. Thelma köpte två jättefina till sitt rum, med plåthjärtan, ska se om jag kan fota de sen.
Till Nomi blev det några vita blommor, som lyser i pastellfärger och glittrar


Små glittriga blommor. 

Och igår kom de två sista jul-lådorna till rätta.  Så idag ska jag plocka fram de sista ljusstakrna och adventsstjärnorna. Är ni noga med att inte tända era stjärnor innan första advent ?  Eller är ni som jag och tjuvstartar några dagar tidigare än söndag?

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
10 år sedan

God morgon

Gillar oxå ljusslingor………..

Jag har redan varit i jullådorna och stjärnorna lyser i fönstret 🙂
Kunde inte låta bli

Ha en fin dag bland julpyntet!!

Kram

10 år sedan

Mina julstjärnor har lyst i fönstret i några dagar nu hehe 🙂

Marianne
10 år sedan

Tjuvstartar på fredag.

Önskar dig en fin dag.

10 år sedan

Jag är överhuvudtaget en person som har svårt att vänta, så självklart tjuvstartar jag även i år. På torsdag kväll tänkte jag tända mina, om jag kan hålla mig till dess…

Kram Madame Edith
http://madame-edith.blogspot.se

Viola
10 år sedan

Testade allt i helgen och har svårt att se att jag kan hålla mig till helgen 🙂 Kanske till och med en glögg/julmust och julskinksmacka som fredagsmys…?

jennysmatblogg
Reply to  Viola
10 år sedan

🙂 Ja det är ju så gott !!

10 år sedan

Jag tjuvstartar!
Jag har längtat i flera veckor och såhär dagarna innan är det verkligen tillåtet att ställa fram adventsljustakar och pynta lite extra här hemma. Musten får dock vänta tills på söndag för min del, av någon anledning har jag aldrig velat börja med den tidigare. Det är juu så gott!

Matilda
10 år sedan

Hej!Vad kostar slingan på bilden?Är den på lampavdelningen? 🙂

Nästa inlägg

Frostade vinteräpplen

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x