Pärlarmband

Efter en och en halv vecka hemma i sverige så börjar man vänja sig vid det svenska klimatet igen ( även-om-vi-fortfarande-saknar-sol-värme-och-turkost-vatten) Men nu är vi iallafall tillbaka i rutinerna igen med storhandlingar och veckomatsplaneringar och det känns bra  🙂

Innan jag ska iväg på möte nu så tänkte jag bara visa Nomis bästa köp, från Thailands marknad.  Hon hittade nämligen ursöta pärlarmband där, och vi köpte med oss ett gäng även till kusinerna.

Istället för ett svårt knäppe , så är det smidiga magneter som man öppnar och stänger armbandet med.

Första gången vi var i Thailand tyckte vi att det var lite jobbigt att man ska behöva pruta på ALLT, men efter ett tag så vänjer man sig- och det är faktiskt riktigt roligt &  thailändarna är väldigt trevliga.  Dessa armbanden tror jag vi gav cirka 15 svenska kronor för var – jag tyckte det var jättebilligt, men troligtvis gav vi för mycket, för säljaren var lika nöjd som jag.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
10 år sedan

Å va söta! De hade min tös också gillat

Nästa inlägg

Köttfärssås med smak av ajvar

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x