Matbloggen flyttar vidare

Hej och godmorgon alla fina.

Ja, nu har jag snart varit på trevliga Femme i ett år- och det har varit jätteroligt. Men nu är det dags för nya utmaningar, och från och med den 1 December kommer ni hitta min nya blogg på Damernas Värld. Självklart följer alla mina recept med mig till nya sidan.  Bloggen på Femme kommer försvinna kort därefter efter så då hittar ni mig på denna adressen https://www.jennysmatblogg.nu/
Spara den redan nu, bokmärk den, och tipsa era vänner ;-)Men fram tills dess kommer jag skriva på http://www.femme.se/jennysmatblogg/ precis om vanligt, om mat, inredning och lite annat smått och gott!Tittar ni inte in så ofta på bloggen, kan det vara smart att följa mig både på Facebook (Jennys Matblogg) och instagram @jennysmatblogg  Så tappar ni inte bort mig i flytten!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny V
10 år sedan

Kommer dina tidigare inlägg sparas över eller ska man gå in och kopiera sin favorit-recept för att inte förlora dem?

jennysmatblogg
Reply to  Jenny V
10 år sedan

Alla recept kommer följa med mig 🙂

Nästa inlägg

Inbakad köttfärsrulle

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x