Julgranskulor

Vi brukar varje år köpa ett par tre stycken nya julgranskulor, första åren jag flyttat hemifrån hade  jag de klassiska i plast, de var de som höll bäst då barnen tyckte julgranen var väldigt spännande när de var små. Nu för några år sedan så har vi bytt ut alla plats emot riktiga kulor- och visst är de lite dyrare- och mycket finare tycker jag.  Gärna olika julgranskulor också, i vitt, glas & silver.

IMG_0230-002

På blomsterlandet sprang jag på dessa två, en i vitt porslin med glitter på & så ett glashjärta som går att öppna, med några silverdetaljer. Supersött! Ser fram emot tills det är dags att bära in granen detta året – är det någon högtid som är så mysig som julen! Fullkomligt älskar allt med julen, mat, bakning , pyntet julmusik – underbart!
Så här såg julgranen ut för ett par år sedan.

julgran

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
9 år sedan

Hej Jenny! Jättefin gran ni hade på bilden! Hur ska du pynta granen i år? Är det fortfarande vitt och silver som gäller? Jag gillar den stilen men har också haft det ett par år nu, så funderar på att byta färg, men vet inte till vad än.

Jenny Warsen
Reply to  Lena
9 år sedan

Jag kommer nog klä granen i ännu fler kulor, mer glitter i samma färger 🙂
I stugan där vi ska fira jul valde jag dock rött julgranspynt- känns som det passart bättre där.

Kristina Å.
9 år sedan

Jättefin men hur är det med barnen, är de inte med och klär granen? När mina barn var mindre kom de hem med diverse pynt från förskolan och skolan och det gick ju inte att neka dem att hänga upp allt. Inte så himla snyggt alla gånger men kul ändå.

Jenny Warsen
Reply to  Kristina Å.
9 år sedan

Hej Kristina.
Det var det många år sedan barnen kom hem med just julgranspynt, men de har gjort massa annat julfint, som dukar, små tomtar, stjärnor, julgrisar, teckingar och dessa får de hänga vart de vill. Dock vill de oftast helst ha det på sina egna rum, för att de är så nöjda.

Sanna
9 år sedan

Idag är du i smp:-) ha en fin dag kram

Jenny Warsen
Reply to  Sanna
9 år sedan

Då får jag gå ner och köpa tidningen sen 🙂

Nästa inlägg

Inbakad köttfärsrulle

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x