Finbesök av Bernie

Hej igen, 


det blir en hel del uppdateringar nu med alla semesterbilder.  Tänkte visa när vi tidigare igår fick finbesök av Bernie ( det bokade vi hemifrån för en liten peng ) Nomi visste att antingen Lollo eller Bernie skulle komma, och gick och väntade .. väntade och väntade.  Lollo & Bernie- nallarna köpte vi innan resan och Nomi tycker att de ska följa med överallt….

Vi skulle ha fått finbesök redan vid halvnio på morgonen, men de hade fått lite förhinder och undrade om det gick bra för med ett litet besök på eftermiddagen istället.  Så efter lång väntan dök ääääntligen Bernie upp hos oss vid femtiden.

Nomi hade målat teckning till honom , och han hade med sig lite presenter ( frukt och badbollar ) till bägge Nomi och Melvin. Gulligt. Och så hann vi med lite fotografering innan Bernie blev hungrig och var tvungen att ge sig iväg för att äta 🙂

Busiga Bernie 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta
10 år sedan

Tänk, Lollo och Bernie har då fullt upp dom. Reser land och rike runt för att träffa alla barn. För 4 veckor sedan var dom på Teneriffa ;-))

jennysmatblogg
Reply to  Lotta
10 år sedan

Hihi … visst är det roligt 😀

Nästa inlägg

Fläskfile med gorgonzola

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x