Kyckling med kryddost

Snart dags för lunch,

Kyckling och ost har vi alltid hemma – och det är liksom det enda som behövs när man vill slänga ihop en liten lätt måltid. Snabbt & smidigt när klockan börjar närma sig lunchtid. Du  kan använda vilken sort som du gillar bäst, mozzarella, ädelost, goudaost, prästost eller som denna jag provade – en kryddost med chilismak.

img_8252 (1)

Detta är en rätt typisk lunch hemma hos mig  – men vill du göra den mer matigare. Servera med potismos eller pressad potatis. Jag gjorde en kylskåpstömning och slängde ihop en sallad av det som fanns. Perfekt mogen avokado är ju bara så gott till kyckling dessutom.

img_8275 (1)

Det här behöver du:
smör
kycklingfile
2 skivor ost
salt & peppar

Gör så här:
Smörstek kycklingen klar på låg / medellåg värme – skär ett snitt och lägg in en skiva ost eller två. Jag rev även över lite på toppen av kycklingen för snyggare färg.
Servera sedan genast med en god sallad eller potatismos.

img_8272 (1)

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Läckra chokladskedar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x