Läckra chokladskedar

Godmorgon måndag,
ny vecka och ett proppat schema här i kalendern. Det är alltid så innan man ska ut och resa, man vill jobba bort alla viktiga projekt, möten och för att inte tala om att hinna städa. Det är så mycket roligare att komma hem igen tilt ett nystädat hus. Och tack snälla för alla boktips som kommit in, nu kan Nomi och jag ge oss ner på stan idag och leta böcker.

Kollade igenom kameran och såg att jag hade missat dessa bilder på de läckra chokladskedarna…. När man bakat något, eller chokladdoppat så får man ofta lite choklad över. Då är detta vad man ska göra med resterna, så gott att sedan lägga ner skeden i en god kopp rykande kopp kaffe.

Skeda upp lite smält choklad, låt svalna och pudra över lite florsocker

Ha nu en riktigt fin Måndag,
och håll utkik på bloggen, snart kommer en god höstgryta dyka upp. Den vill ni inte missa!

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara på Vardag.nu
10 år sedan

Smart, och snyggt som gå-bort-present!

Nästa inlägg

Skolans kalla dillsås till fisk

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x