Baktävlingen

Roligt att se era bidrag som kommit in- tack så mycket.  Nu är det bara fem dagar kvar innan bilderna / omröstningen drar igång.

För er som råkat missa så är tävlingsreglerna är enkla, du bestämmer dig för att baka efter ett recept här på bloggen. Ta en bild på det färdiga resultatet och maila in den till mig på  jennysmatblogg@hotmail.se  märk ditt mail med ”tävling”.

Du kan skicka in dina bidrag fram till den 12 oktober, sedan kommer bloggen uppdateras denna dag med era bilder och ni kan börjar rösta . Vinnaren kommer att få  ett litet paket hem i brevlådan.

Lycka till

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Elle
10 år sedan

Hej Jenny. Såg på Instagram hur jätte fin soffan blev:)!!
Nu bara måste du 😉 tipsa om vad för färg du använt till soffan, och hur många gånger du målat samt om du toppat med någon lack? Och om du har något tips på hur du fick så fint med färgen högst upp på soffan där det är lite kringelkrokigt mönster ;)Tack för en jättehärlig blogg!!
Tjingeling…

Anna G
10 år sedan

Hej Jenny! Jag håller nu på att göra dina biskvierna (som jag varit livrädd för) och det med rätta, tydligen 🙁 För kakorna vill inte lossna från bakplåtspappret och när dom gör det är dom helt tomma inuti???!!!! Hur stora ska jag göra dom? Blev dom för stora och platta, tro? Måste kanske få dom tjockare? Smörkrämen känns liiiite tunn, men jag vet inte…….Jag får göra nya kakor. Och prova. Lägga ihop som imorgon, så kakorna är kalla, krämen kall :((((( Hjälp!
Kram Anna

jennysmatblogg
Reply to  Anna G
10 år sedan

Men, oj. Vad kan ha hänt där. Jag brukar vänta till biskvibottnarna kallnat innan jag tar bort dem. Och ibland kan det behövas lite mer florsocker i smörkrämen .Ställ den kallt ett tag, annars i med mera florsocker.

Lycka till 🙂

Kram

Anna G
10 år sedan

Aa, jag gör inte biskvierna till baktävlingen, alltså…hAhahaha! Och tackolov inte till nåt kalas heller!

Nästa inlägg

Spagetti och köttfärssås

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x