Citronbiskvier, mintbiskvier eller nutellabiskvier

Är på väg bort till huset och ska fortsätta skruva ihop lite möbler och fixa. Ska bara lämna Nomi på förskolan först, hon går ju femton timmar och då är det tisdag,onsdag och torsdag.  Men innan dess tänkte jag att det kanske var några av er som sökte lite bakinspiration i detta höstväder.  En kaka som jag tycker är rolig att baka är biskvier. Går att variera hur mycket som helst. Här nedan kommer de olika varianter som jag har provat.

Mintbiskvier hittar du HÄR
Citronbiskvier hittar du HÄR
Nutellabiskvier hittar du HÄR

Och så de mest vanliga chokladbiskvierna hittar du HÄR

Min egen favorit av dessa är de sötsyrliga citronbiskvierna, doppade i vitchoklad.
Har även ett nytt recept jag tänkte provbaka till helgen- något så gott som daimbiskvier.
Det kan väl inte bli annat än gott ?

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
10 år sedan

Citronbiskvierna är en favorit även här, och jag har förberett ett större antal biskvibottnar som jag för tillfället har i frysen, så jag kommer att göra biskvier rätt snart! 🙂
Jag har också provat dina chokladbiskvier med Schweizernöt som topp. Absolut goda, men citronbiskvierna är bäst! 🙂

lotta Järnil
10 år sedan

Ja citron är så gott måste prova! gorde vanliga Mockarutor i går! det gllar barnbarnen Ja det här vädret är som gjort att fylla frysen med mat och bak bäst att passa på i nästa vecka blir det ryggop sen får man hålla sej från köket ett tag! Men läsa din blogg och njuta blir det även då!
kram!

SofiaKey
10 år sedan

Åh nu blev jag väldigt sugen på att baka biskvier… och givetvis även att äta dem 🙂 Bra med samlat inlägg kring olika slags biskvier. Ser fram mot update om hur daim-biskvierna blir (och recept). Låter ju himmelskt gott!!

10 år sedan

Åh vad goda dem ser ut!! Och daimbiskvier borde ju inte kunna bli annat än succé 🙂

nataluskan
10 år sedan

Här hemma är det nog bara jag som ÄLSKAR citronbiskvier! De andra tycker jag är aningens för söta, vill ha dem lite fräschare i smaken:) Därimot är jag kass på att smälta choklad och hålla den flytande! Värdelös 🙂

Jaja kanske får prova snart igen!

Carina
10 år sedan

Hej !

Skulle baka dina vetebullar, men blev osäker när det stod vetemjöl special. Har man inte det bara till matbröd ?. Har aldrig provat det till vetebullar.

jennysmatblogg
Reply to  Carina
10 år sedan

Man kan såklart ha vilket mjöl som helst 🙂

Emma
10 år sedan

Åh vad gott! Jag brukar göra små mini biskvier. Nästa gång tror jag också att jag ska prova att göra med Daim i! 🙂
Vart har du förresten köpt det fina kakfatet med glaslock? Superfint!
Kram

Nästa inlägg

En liten paus

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x