En liten paus

Nu en liten lunchpaus. . . . .

Hej mina vänner

Hoppas ni har fått en bra start på denna vecka, och nu har nog iallfall hösten börjat på riktigt- det känns så iallafall. Inte mig emot- jag gillar ju som sagt hösten. Men ursäkta för att jag inte har hunnit svara på några frågor eller mail, jag har inte glömt bort er, har haft ett väldigt späckat schema nu ett par dagar. Ett hus ska inredas till visningen i helgen , och jag och Nomi har varit borta och fotat, mätt och planerat hur det ska se ut.  Vi hann med en liten tur & retur till ikea idag innan de stora barnen slutade skolan.

Till lunch blev det en snabb-lax som såg ut så här innan ugnen.

Det här behöver du :
4 portionsbitar lax

Till såsen : 
5 dl creme fraiche
200 gram fetaost eller grekiskost
2 vitlöksklyftor
salt&peppar
och lite lite citronpeppar

Gör så här :

Ställ ugnen på 200 grader.
Smörj en ungsplåt till laxen, och lägg ner fisken.
Rör ihop såsen och bred ut över fisken. Skjuts in i ugnen och sen är det klart inom tjugominuter- en halvtimme – när laxen är genomstekt. ( det tar något längre tid när man använder sig av fryst lax. )

Servera med ris, kokt potatis eller en kokta grönsaker.

 * * * * * * * * * *

Och om det är några av er som är nyfikna så hann fota en snabb liten glimt köket från det av fina huset jag just nu jobbar i.   Det här kommer bli några riktigt roliga dagar och mycket ihopskruvande av möbler. Jag tycker om att det är ett fönster precis vid disken, och luckorna tycker jag är sååå fina !

Hepp hepp, nu jobbar vidare  och muttra lite över alla jobbiga ritningar som Ikea har till alla sina möbler 😉 Och vill ni följa med i inredningskaoset- hittar ni mig på instagram @jennysmatblogg  Hoppas vi ses där också.

Kram

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lina
10 år sedan

Vad jobbar du med? Har nog missat det 🙂

lena
10 år sedan

Hej svejs

Vad är det för hus du inreder??

Spännande

Åsa
10 år sedan

Lina , det vet jag 🙂
Det verkar vara en återkommande fråga på hennes blogg 😉
Hon driver eget och jobbar på uppdrag ofta inom mat eller inredning.
Duktigt och driftigt. Heja på dej tjejen. Du är skitgrym på det du gör!!!!!

malin
10 år sedan

Hej! Tack för en jättehärlig blogg! Har följt dig i något år nu och det är alltid lika ”mysigt” att komma in hit 🙂 Kan du inte berätta mer om vad du jobbar med? 🙂

Malin
10 år sedan

Hej undrar oxåvad du jobbar med ser spännande ut.

al68
10 år sedan

Vilket härligt jobb. Nu när hösten kommer är det sååå mysigt att fixa till hemma. Här är det nedervåningen just nu, sen blir det sovrummets tur, med målning och tapetsering mm. Spännande att se ditt resultat. Ha en bra kväll, kram kram

Nästa inlägg

Godaste kantarellsåsen

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x