Godaste kantarellsåsen

IMG_5397

 

Kantarellsås: 
300 gram kantareller
3 msk med smör
3 msk finhackad lök
4 dl vispgrädde
1 msk med soya
salt & vitpeppar
ev. redning om det behövs

Gör så här:

Börja så länge med kantarellsåsen, lägg de rensade och delade svampen i en torr panna och stek bort vattnet. Tillsätt smöret och löken och stek tills de blir glansigt & och löken blir mjuk. Vänd ner grädden och låt sjuda upp och puttra ihop med en msk soya. Önskas tjockare sås, red av med såsredning / mjölredning.  Smaka av med salt & peppar.

Servera genast.
IMG_5411

0
Prenumerera
Notis om
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x