Baka med äpplen

Hej där, 
Glömde ju skriva om bion vi såg igår och den hette ”Lets be cops” och handlade ju då om två män som försöker vara poliser. Jag & Thelma skrattade så vi  fick ont i magen och det gjorde resten av biosalongen också. Så vill ni se en dum-rolig film kan jag starkt rekommendera den.  Nu har jag precis ställt in efterrätten i ugnen ,en äppelkaka som redan nu börjar doftar gott. Självklart är det ekologiska äppel direkt från trädgården, i år fick vi nämligen hur-mycket-frukt-som-helst på våra träd. Även i stugan har vi massor, mest då plommon som ni ser några på bilden.

IMG_5049-002

Glasfat & söt glasflaska med kork kommer från blomsterlandet. Jag stannar ju typ alltid till där när jag varit och handlat.

Äppelpaj

Blir pajen/ kakan lika gott som det doftar så kikar jag in senare med recept!

På återseende och ha en riktigt fin onsdag

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta Järnil
9 år sedan

Å va jag längtar efter plommon! Vårt träd blåste sönder för några år sen! Men äpplen helt galet 20 hinkar fallfrukt på en vecka! Här är det bullar och surdeg som står på agendan! Hälsningar från Uppsala / Lotta

Karin
9 år sedan

Har du mycket äpplen kan du lämna in på musteri. Blir supergott! Trevlig em på dig!

Nästa inlägg

Hipp hipp hurra

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x