Hipp hipp hurra

för våran 8 åring idag. Hipp hipp hurra ♥
Idag blir det lite kalas när farmor och farfar kommer för att gratta , sedan blir det kalas både lördag & söndag så att både klasskompisar och resten av släkten ska fira födelsedagsbarnet.  Tårtan vi ska ha idag bakade vi redan igår- och den var nog den mest lättbakade tårta jag gjort. Och en sådär perfekt ”barnkalas” – tårta med smak av chokladboll.

Chokladbollstårta

Melvin hade önskat sig en radiostyrd bil och helikopter. Gissa om han var lycklig när han hittade detta stora paket efter en tidig skattkarte-jakt i morse 🙂

Nu ska jag städa och jaga undan lite dammråttor innan gästerna kommer 🙂
Hoppas du får en fin tisdag.

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Härligt med lite födelsedagsfest i huset. Grattis till Melvin (trodde han var lika gammal som min lilla son, men det skiljer ett år). Ser framemot receptet på tårtan, kan tänka mig att den går hem här hemma med.

Ha en mysig dag, kram kram

ellabellabus09
10 år sedan

Grattis Melvin! Min son hade blivit avundsjuk när han hade sett presenten. Sånt står högt på önskelistan här också. 😉

Tårtan ser urgod ut. MUMS! Ser fram emot receptet. Ha en bra dag!/Kram Louise

Anna
10 år sedan

Chokladbollstårta 🙂 Så gott…

Lovisa
10 år sedan

Hej Jenny! Jag vet inte om jag har lämnat ett spår efter mig här men jag vill bara säga tack. Varje dag går jag in här och får inspiration och äntligen har jag börjat lyckas i köket. Jag får ofta en guldstjärna av min älskade sambo och för en gångs skull har jag börjat gilla att vara i köket haha 😉 När jag flyttade hemifrån kunde jag koka potatis, makaroner och korv osv. Jag levde på standarden ett bra tag samtidigt tillåter inte studentkassan vad som helst men så fann jag din blogg och blev helt kär i alla dina recept. Jag älskar att dina recept är enkla men de har ända det lilla extra samt att man inte behöver sju hundra kryddor i haha som kan vara dyrt 😉 Efter många års kämpade mot anorexia så har mitt tänkande ändrats totalt. Mat har blivit en passion i mitt liv och en del hjälp mot rätt riktningen är tack vare all inspiration man får av dig. Att slippa känna stressen vad ska vi äta osv. Peppar, peppar att det går bra för dig i framtiden och att du ger en ut en bok. Du är så himla duktig så det skulle vara kul att ha dig bland mina kokböcker 🙂 Jag kommer vara den första som köper den iallafall. Tusen tack igen för allt jobb du gör med bloggen. Kram Lovisa.

jennysmatblogg
Reply to  Lovisa
10 år sedan

Jag blir varm enda in i hjärteroten av att läsa din kommentar!
Tack sötaste du!

Kram

sanna
10 år sedan

Vad kul och läsa Lovisas kommentar 🙂
Grattis till killen och önskar er en fin dag 🙂

Malin
10 år sedan

En helt underbar blogg, och tårtan ser jag fram emot och få recept på. Min lille son fyller senar 6 år och vill ha en sådan tårta.

10 år sedan

Tack för en urhärlig blogg!!
Har följt dig ett bra tag men är dålig på att ge kommentarer!
Är nu mammaledig med vårt tredje barn och det är lunch, mellanmål och middag hela tiden…..:)
Jag får så mycket inspiration och testar massor från dina recept!
Familjen ger höga poäng och jag har ingen idétorka!
Kram och tack:)

jennysmatblogg
Reply to  Annelie
10 år sedan

Å vad roligt att höra 😀

Kram

Viktoria
10 år sedan

Bästa Jenny,
Jag ska göra dina lyxiga fudge till en stor fest, har tänkt gör några olika smaker. Du brukar skriva ”god choklad” eller ”kvalitetschoklad”. Menar du då ”inte blockchoklad” såsom Marabou (ca 18 kr för 200 g) eller typ Lindt (ca 30 kr för 100 g).

Tack på förhand!

jennysmatblogg
Reply to  Viktoria
10 år sedan

Hej Viktoria .
Jag har aldrig blockchoklad. Köper alltid Lindts eller marabou om jag bakar ljust godis.

Kram

10 år sedan

Grattis till stora killen. 😀
(han delar födelsedag med min minsting som blev tre år i går. :D)

Nästa inlägg

Lite olika sorters glaslyktor

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x