Soliga härliga lördag

Man kan inte annat än att vakna på stålande humör i detta vackra septemberväder. Eller vad säger ni?  Dock försökte jag hitta en anledning att inte ut och springa idag, men efter en kopp kaffe och god frukost så snörade jag till sist på mig skorna och gav mig iväg, vilket känns himla bra nu.  Jag tror att varannan dag är lite lagom för mig att springa rundan,  och jag lyckas numera ta mig igenom mina 5 km utan att stanna. ( Även om det inte går speciellt fort- så är jag jätteglad )  Jag har laddat ner  en bra spring-app som är väldigt peppande och bra – jag var så glad imorse för att jag tog nytt rekord. Haha…. Tills jag sen insåg att den hade börjat mäta hemifrån ( jag cyklar ju en km innan ) så jag hade en mycket bättre springtid och rundan var längre än vad den brukar vara. Hann skryta lite på instagram innan jag insåg mitt misstag 😀

Men iallfall det jag ville säga var att kan jag så kan du.

Bästa köpet förutom skorna är denna mobil-hållare.  Så mkt roligare att springa med bra musik i hörlurarna. 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jeanette
10 år sedan

Hej! Varifrån har du köpt fodralet för mobilen som du har på armen? Önskar också jag skulle kunna springa men än så länge får jag nöja mig med raska gålänkar =)

jennysmatblogg
Reply to  Jeanette
10 år sedan

Hej Jeanette,
Det är väl inte tokigt med raska promenader heller 🙂
Jag köpte min mobilhållare på Stadium, finns säkert i alla sportbutiker

Kram

Nästa inlägg

Födelsedagspresenter

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x