Födelsedagspresenter

Roligt att läsa att det är fler som äter fredags-tacos 🙂  Det blir ju liksom gärna det när barnen bestämmer maten. Och sen har vi har ju ett födelsedagsbarn nästa vecka, och jag har hunnit baka klart det mesta tills dess. Så idag skulle jag iväg och fixa med det sista i presentväg. Det är väldigt uppskattat med önskelistor tycker jag – så man vet vad de önskar sig. Det är så mycket lättare att veta vad man ska leta efter då, och de små barnen är lättare att handla till än de stora.

På väg ner till stan för födelsedagsshopping, Nomi ville också följa med. Hon tog på sig skinnjackan för vi skulle minsann se likadana ut.

Förutom alla paket till den blivande 8 åringen så fick tre nya ljuslyktor följa med mig hem. Har ett par liknande sedan tidigare, men dessa var i lite kraftigare glas och något mindre. Supersöta.

Tyckte de lyser himlans fint här nu 🙂

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Catarina
10 år sedan

Vad gulligt med skinnjackorna 🙂
Lyktorna superfina !! Nu börjar i alla fall jag tända mer och mer ljus

Maria
10 år sedan

Snälla hjälp mig uppfylla min dröm och bygga mitt fadderbarn Joan och hennes familj i Uganda ett nytt hus. Dela detta på din blogg och stötta insamlingen: http://www.indiegogo.com/projects/build-joan-a-house/x/4563539

10 år sedan

Hej Jenny, tycker jätte mycket om din härliga blogg. Kika gärna in på min nya web recept-bok http://www.wakeuphealthy.se
Varmaste,
Pauline

Nästa inlägg

Hur många ska äta tacos ikväll ?

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x