Hur många ska äta tacos ikväll ?

Helg snart… och då blir det väl lite extra goda lördags-och söndagsmiddagar inplanerat. Men just fredagar är den vanligaste tacosdagen- är det inte så ?  Här äter vi iallfall väldigt ofta det just då – om barnen får välja. Men imorgon har jag ett nytt middagsrecept som väntat  på att att prova, återkommer om det längre fram.

Nu undrar jag hur många ska äta tacos ikväll- räck upp en hand 😀

 Själv tycker jag att tacossallad är godare än de mjuka tortilla bröden, men barnen kan äta hur mkt tortilla och nachosskal som helst. 

1

18 responses to “Hur många ska äta tacos ikväll ?

 1. Laura skriver:

  Otippat nog inte! Blev tacos förra fredagen (och många andra hehe) men ikväll har jag lovat sambon trerätters så det blir grillade pilgrimsmusslor m avokado/mango-salsa till förrätt, asiatisk biffsallad till varmrätt & stekta äpplen m ingefära till efterrätt :). Trevlig helg!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Men ååååå vad gott ! 😀

 2. Anna skriver:

  Vi går mot strömmen och åt tacos i tisdags 😀

 3. Lina skriver:

  Jag räcker upp handen! 😀 gott ska det bli!

 4. nataluskan skriver:

  Nej faktiskt så blir det köttbullar m pasta o parmesanostsås:-)

 5. Maria skriver:

  Jag räcker upp handen! 🙂
  Iaf enligt planeringen, men den kan fortfarande ändra sig när jag går på Ica efter jobbet.

 6. Anna G skriver:

  *hand upp* Fast jag ska göra kyckling istället för köttfärs! Och nej, inte Fajitas utan kyckling med tacokryddan 🙂 Grabbarna tar Tortillabröd, vi andra tar mer som tacoplate/sallad.

  Njut fredagen!
  Kraaaam

 7. Sofia skriver:

  Ingen tacos här inte! (Som tur är, jag måste vara enda svensken i världshistorien som inte gillar det! 😉 ) Ikväll blir det vinkokta musslor med smoked paprica och fänkål och efter det inkokta päron med getostcreme. Mycket bättre än tacos 😉

 8. Susanne skriver:

  Hahahaha…. Skyldig! Barnen fick bestämma idag o då blev det tacos såklart 🙂

 9. al68 skriver:

  Här blir det Pulled Pork. Sitter och väntar på att mannen skall komma hem så jag kan åka och handla lite blommor. Har storstädat huset, underbar känsla efter, nu lite färska blommor så kan helgen börja

  1. jennysmatblogg skriver:

   Bästa fredagskänslan med nystädat och nya blommor 😀

 10. Anna skriver:

  Tacosen intagen 😉 nu blir det popcorn o film mys 🙂 Trevlig kväll, kram

 11. Boklusen skriver:

  Jag ska bjuda mina arbetskamrater på fika på måndag och vet inte vad jag ska hitta på. Har du något bra tips till mig? Det är ca 40 st och ska helst vara någorlunda enkelt att göra. Och gott såklart!
  Ha en skön fredagskväll!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Jag hade bakat långpannekakor, antingen brownies eller bärrutor. Eller kanske biskvier som är min nya favvokaka 😀
   Recept finnns till höger om bloggen 🙂

 12. Catarina skriver:

  Hos oss är det TACCO’s varje fredag om vi inte är bortbjudna eller på någon resa någonstans
  Så skönt att i alla fall ha en dag i veckan som men ej behöver fundera på vad man skall ha för mat 🙂
  Dessutom så får man ju ungdomarna till att äta grönskar utan att behöva säga till , mycket bra tycker jag 🙂
  Ha’ en go’ helg i det fina vädret 🙂
  Catarina

 13. Lena skriver:

  Nej ingen tacos idag, vi gjorde lövbiff med klyftpotatis,bea..och sallad:)

 14. Englamo2 skriver:

  Tacos ? Nej Inte här inte. Det äter jag kanske 2-3 ggr om året bara.
  Här blev det klyftpotatis , kalvspett, tzatziki med grekisk sallad. Vattenmelon efter. Var gottis.

 15. karin skriver:

  Hej! Här blev det inte Tacos. Jag bjöd några vänner på din kyckling med Mozzarella och den härliga fetaost såsen. Alla tyckte det var väldigt gott. Tack för alla fina recept. Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *