Lätt och fräscht

Nu lite lunchtips och detta är lätt och fräscht.  För så här efter sommar och semester med alldeles för mycket god mat, så känns det bra att äta lite nyttigare luncher.  Och räksallad är en av mina favorit, så det blev det idag, massa handskalade räkor och ett par kokta ägg blandades ner i grönsalladen

Med en klick hemmagjord aioli till- funkar även som LCHF-kost.

Nu ska Nomi och jag traska iväg och hämta Melvin och hans kompis i skolan. Första skoldagen efter sommarlovet, och han såg riktigt mycket fram emot att gå dit och träffa alla klasskompisarna. Så han har säkert haft det jätteroligt idag 🙂

Hej på en stund.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Ser riktigt fräsht ut! =) Själv åt jag rostbiff med en enkel sallad på Melon och Fetaost, snabbt och enkelt!

Nästa inlägg

Mormors hallonpaj

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x