Vita små rosor

God kväll i stugorna.

Nu har jag läst igenom alla era kommentarer i tidigare inlägget, och så roligt att läsa vad ni jobbar med 🙂 och jag har svarat er i kommentarsfältet också om det var något ni undrade över. Och glömmer jag ibland att svara, fråga igen – då missade jag bara. Jag vet att många av er önskar fler inredningsbilder, och det kommer…. Men just sommarmånaderna är vi mest utomhus- lovar att det kommer komma massa bilder till hösten.

Denna kan jag iallafall visa er, en liten miniatyr-ros som fick följa med mig hem från blomsteraffären idag.

Den hamnade på det lilla halvmånebordet i gästrummet, som jag fyndade på blocket. Och sedan målade om, och sågade av på mitten.

Tycker väldigt mycket om tavelramen i bakgrunden, den hittade jag på Erikshjälpen för en liten slant – och spraymålades sedan i vitt.  Jag gillar att blanda in nytt och gammalt hemma hos oss, tycker det blir väldans hemtrevligt då.

Fortsatt trevlig kväll till er, och tack för att ni tar er tiden att skriva en rad eller två.

Kram  

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jenny
10 år sedan

Va snyggt det var med alla tavelramar. Å bordet oxå. Vi letar oxå efter ett sånt till vår nyrenoverade hall. Jag var inne på Blocket igår men hittade inget snyggt (o prisvärt). Men det var ju smart att dela på ett bord. Jag kanske kan köpa den andra delen av dig…:)
Kul om det kommer mer bilder på inredning. Tycker ni har det så snyggt o stilrent.
Ha det gott!!

jennysmatblogg
Reply to  Jenny
10 år sedan

Tack, men dessvärre så är den andra halvan av bordet bara på 1 ben. Så den tror jag inte att du hade velat ha 🙂

Klara
10 år sedan

Hej!
Måste säga att jag tycker om din blogg så mycket!
Här precis köpt hus själv och håller på att inreda för fullt i huvudet.
Jag undrar vart du köpt den rutiga tapeten? Vilken märke?

Tack på förhand!

Nästa inlägg

Recept på gräddbullar

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x