Körsbärsdalen

Förra året gav träden knappt ingen frukt alls.  Men i år vill jag lova att det växer så det knakar – och vilka körsbär vi har!   Plockade in två stora skålar i morse – av sommarsöta bär- som det kommer att bakas paj på under dagen. Någon som har några bra tips på vad jag ska göra med alla körsbär?   🙂

  

Och jasminen blommar för fullt i trädgården. Var tvungen att plocka in en liten kvist till köket. Doftar helt ljuvligt!

 

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
9 år sedan

Körsbärssaft 🙂

Erika
9 år sedan

Körsbärssylt/maddelad

Maria
9 år sedan

Marmelad röstar jag också på 🙂

Susanne
9 år sedan

Körsbärschutney till det grillade alt till kex och ost
Körsbärskaka
Inlagda körsbär till glass
Finns mycket gott 🙂

9 år sedan

Härligt att ha egna körsbär. Jag gjorde precis en smoothie på fryst banan, färska körsbär, sojamjölk och lite mandelextrakt, den blev så god 🙂 Körsbärsglass är säkert också gott att laga. Kram

Natalie
9 år sedan

Marmelad på körsbär är jättegott, det hade jag nog gjort o inlagda lät spännande då kan du ju både toppa glass med dem o baka på dem i vinter tex. O jasminen mm min stora favorit! Måste bestämma mig för vartbjagbska trycka ner en nånstans i vår trädgård.

Ha det bäst! Kram

Karin
9 år sedan

Körsbärssylt kan jag rekommendera. Det blir ganska rinnig sylt men ljuvligt gott till tex. ostkaka med en klick grädde.

9 år sedan

Körsbär hör sommaren till … bara plocka och äta

Nästa inlägg

Kladdkaka i bitar

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x