Tävla om ett trevligt frukost-set från Kelloggs


God morgon  ! 

Seså mina vänner upp och hoppa nu  –  för detta får ni bara inte missa 🙂  Nu har ni nämligen chansen att vara med och tävla om detta ursöta  & goda frukostkittet från Kelloggs Special K. Det enda som krävs är att du skriver ett par rader i kommentarsfältet nedan och motiverar varför just du förtjänar en speciell frukost!

Dela gärna tävlingsinlägget på facebook eller tipsa om den på din blogg..

Nya förbättrade kelloggs ännu mer fullkorn och ännu godare.

Jag blev helt kär i dessa randiga skålarna från iittala – och så goda att äta frasiga Kelloggs ifrån.

I samarbete med Kellogg’s Special K lottar jag ut ett frukostkit som innehåller två paket nya Special K, två frukostskålar från Iittala, tygservetter + 2  skedar samlat i en tjusig strandväska.Tävlingen pågår i en vecka  och vinnaren utses av Kellogg’s. Vinnaren kontaktas via mail, så var noga med att kolla så du uppger rätt.

Nu stort lycka till !  😀

0
Prenumerera
Notis om

340 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

En god start på dagen förtjänar alla men jag tycker nog jag förtjänar det lite extra just nu av 2 anledningar.

1. Är gravid i vecka 34, då måste man verkligen äta bra och absolut inte hoppa frukosten.
2. Har fått graviditetsdiabetes så nu är det extra noga med att mäta blodsocker 7 ggr dagligen, äta på fast tider, ta insulin spruter 5 ggr dagligen. Jag är ingen morgonmänniska så det tar emot att vakna innan 08 o fixa med allt detta så oftast blir det fil o flingor just till frukost.

Ännu måste jag ju klara mig x antal veckor innan bebis kommer och diabetesen förhoppningsvis försvinner så jag håller tummarna för en liten vinst till mig o lillen i magen:)

Josefin Claessn
10 år sedan

För att jag älskar frukost:)

Elin
10 år sedan

Som nybliven singel vill jag inte bara ha ”en ny start” – utan även en BRA start varje morgon! Med ett skafferi som ofta ekar tomt, och en numera halverad porslinssamling vore det passande med ett frukostpaket för att få lite ny inspiration!
M.v.h.

Alexandra
10 år sedan

Känner att jag behöver en ny start med livet och att ändra frukost vanor är en bra början!!

Janina
10 år sedan

Jag ska inleda mina universitetsstudier till hösten i en ny stad med ett nytt språk. Jag förtjänar nog en ordentlig och god frukost före så jag kan känna mig säker och trygg i studiemiljön. Med Kellogg’s special K i magen ska det nog bli en bra gymnastiklärare av mig.

Hoppas jag vinner för jag tycker inte om gröt på morgonen… 🙂

Anna Persson
10 år sedan

God morgon solstrålar! Humöret bara lyfter när jag ser de fint färgglada frukostskålarna! Special K med iskall mjölk är bland det godaste man kan äta en sommarmorgon innan dagens strapatser! Äter man dessutom utomhus smakar det om möjligt ännu ljuvligare! Jag önskar mig en sådana frukostar nu när jag är föräldraledig – Jag har inte tröttnat på flingor än fast jag helst av allt åt det genom hela graviditeten! Jag kommer fortsätta för de är speciella flingor för mitt välmående!

al68
10 år sedan

Härliga skålar, vi koppar i samma mönster på jobbet.

Jag tycker att jag förtjäna en speciell frukost för att jag går upp kl 07.00 och cyklar till gymmet på semestern ; )

Jenny
10 år sedan

Ska först börja med att ge dig cred för en otroligt fin blogg, läser den varje dag men tyvärr är jag dålig på att kommentera!!
Detta underbara Sommar Kit får gärna flytta hem i mitt kök, fylla bordet med härliga färger och mätta våra magar med dom absolut godaste cornflakesen man kan äta!
Ha en fortsatt härlig sommar
// Jenny

Bitte
10 år sedan

Äter Kellogs Special K Fruit & Hazelnut varje morgon. Det är sååå gott! Skulle smaka ännu bättre (om möjligt) i dess fina skålar. Hoppas på tur:)) Kram

Ann-christin
10 år sedan

Jag vill gärna vara med på en tävling. Hoppas på tur. Jag har muggar med samma mönster på och man blir glad av dem. Tack för en mysig blogg. kram Anki

10 år sedan

Med tre små barnn så är det oftast inte lugn och ro vid frukostbordet (läs;ALDRIG) och deärför vore det trevligt med lite vackert och gott vid frukostbordet när jag kan njuta i lugn och ro.

Marie
10 år sedan

Förgyller mina dagar med din härliga blogg gör du alltid, vill du även förgylla min frukost..?!

Annica
10 år sedan

Jag tycker min vuxna dotter förtjänar dessa vackra tallrikar.

Hon studerar men nu under sommaren står hon ut med att bo med mig, min sambo och 6 åriga lillasyster.
Detta för att hon jobbar i sin hemstad, hon skulle behöva lite uppskattning/överraskning lagom till skolstarten!

Annchristin Holmlund
10 år sedan

Eftersom första semesterveckan har gått bort i storstäd av huset, sortering och bortforsling av skräp från morgon till kväll så tycker jag att jag och min sambo förtjänar att ha mysiga, färglada frukostar tillsammans under resten av semestern. Bara sitta i lugn och ro och njuta av en god frukost i morgonsolen 🙂

Christel
10 år sedan

Är diabetiker men så dålig på att äta just frukost och så har det varit hela mitt liv ……. fast nu borde jag försöka bli bättre på det och då kanske just detta frukostkittet hade hjälpt mig på traven !

Jessica Johnsson
10 år sedan

Frukosten är det bästa målet på hela dagen. Med så fina skålar blir det extra njutbart.

10 år sedan

Min semester har i stor del gått ut på att renovera köket så vi lever just nu i kaos kan man säga.
Om ett par veckor är köket klart och då skulle det passa bra att inviga det nya köket med nya köksskålar 🙂

Tesse
10 år sedan

Har blivit jättedålig på att äta frukost, har helt tappat inspirationen, och tycker inte att nånting är gott.
Trist då jag inte vet att jag blir hungrig fram förmiddagen.

susanne.w
10 år sedan

Kellogs frukost är bra för magen och därmed en perfekt start på dagen!

Catarina
10 år sedan

Åååhhhh vad mysigt det skulle vara att få ha lååångfrukost i
sällskap med dessa otroligt fina skålar.
Nu håller jag tummarna och hoppas på tur

Anna
10 år sedan

Efter att under fyra år haft en ätstörning som inneburit ångest kring allt som har med mat att göra har jag nu efter flera kbt-samtal kommit fram till att jag måste få in njutningen av att äta god mat. Istället för att hetsäta planera mina måltider så jag unnar mig själv det goda och inte få ångest över det. Just frukosten har alltid varit ett problem och jag har förut inte kunnat njuta av mina favoritflingor: kellogs red berries utan att trycka i mig allt. Nu när mina tankar förändrats känner jag mig mogen att förändra beteendet och njuta av en skål med fil och flingor!

Malin
10 år sedan

Frukosten är viktigaste målet på dagen;
håller humöret uppe och mättar magen.
För att mina älskade tjejer ska få en bra start
är frukost serverad i färgglada, snygga skålar ett hett alternativ; det står klart!
För varje dag är en fest;
med Kellogg´s; the original and best!

10 år sedan

Jag älskar att äta frukost. Det är dagens härligaste måltid. Att vakna hungrig efter en god natts sömn och äta massa godsaker som bröd, yoghurt, frukt, juice, te och varför inte en eller flera croissanter – det är vardagslyx som vi alla har gjort oss förtjänta av! Att få äta frukosten på fint porslin skulle stärka min upplevelse och bidra till ännu större aptit och glädje!

Tobias
10 år sedan

Vi vill vinna för vi är en frukostfamilj.
Skulle gärna vilja prova dessa nya kellogg’s

Tack för bästa bloggen

10 år sedan

Min man är inget stort fann av frukost undertiden jag älskar frukosten och tycker nästan det är det bästa målet om dagen. Detta skulle mysa till vår frukost så till och med han skulle kunna se fram emot det istället för att det blir något vi bara skyndar förbi.

Karin
10 år sedan

Underbara skålar ! Vill ha!!!

Bästa bloggen med underbara bilder

Malin M
10 år sedan

Tillsammans med familjen ha möjlighet att sitta ner och njuta av en god och nyttig frukost och dessutom inta den från härligt fin porslin, då är lyckan total.

Ulle
10 år sedan

Älska frukost och vill så gärna vinna.
Hoppas på tur

Puss å kram

Kim
10 år sedan

Sommarfrukost är bäst 🙂
Tack för en jättebra blogg !

Tobbe
10 år sedan

Jag hade velat överraska min underbara fru med detta fina set.
Det tror jag hade piggat upp denna sommaren.

Tack för fin matblogg

Amanda25
10 år sedan

Jag skulle bjuda min lilla mamma på frukost för hon hjälper mig mycket då jag är sjukskriven.

Maria i Bålsta
10 år sedan

Jag älskar att äta frukost. Det är dagens härligaste måltid! Så jag skulle vilja vinna detta underbart fina set för att ta med till vårt sommarställe utanför vaxholm. Vore underbart att sitta på bryggan och njuta av den fina skålen, fylld med fil med färska jordgubbar..!
Tack för chansen <3
kram

Susanne
10 år sedan

Finns det något bättre än att börja dagen med en skål fil och Kelloggs k special. Toppa med färska när när årstiden tillåter. Och det bästa är att mina barn gör dom din mamma, de känns tryggt att de börjar dagen på bästa vis!

Veronica Kejerhag
10 år sedan

Jag är gravid i v.29 och frukost är dagens favoritmål, eller ja frukost och mellanmål 🙂 Kellogs special K frukostsättet skulle sätta en extra guldkant på frukostarna som är kvar innan dom inte blir så lugna längre 🙂

Veronicakejerhag@hotmail.com

Maria
10 år sedan

Jag vill gärna vill bjuda min (nya) pojkvän på en snygg frukost. Att han sedan ÄLSKAR mjölk och flingor till frukost gör ju inte saken sämre 😉

Anneli P
10 år sedan

Sommar och sol då skulle det vara härligt att få äta en god frukost med Kellogg´s Special K i vackra Iittala-skålar ute på altanen en tidig sommarmorgon! Bättre start på semestern kan jag inte tänka mig!

Malin
10 år sedan

Jag skulle vilja bjuda min gulliga 90 åriga mormor på en god Kellogsfrukost varje dag och med det här kitet gör det de hela möjligt. Samtidigt som vi äter denna god frukost och njuter av varje tugga så berättar hon om hur de var förr i tiden. Så vad vore bättre än en mysig Kellogsfrukost tillsammans med min mormor och berättelser från förr de är en oslagbar kombination och dagen kan inte börja på ett bättre sätt:)

Nina
10 år sedan

Jag väntar mitt första barn och har blivit sjukskriven pga svåra rygg- och bäckenbesvär. Varje morgon går jag upp och gör mig en god frukost för en bra start på dagen för mig och bebis. Ännu mysigare skulle vara och få servera frukosten i det härliga porslinet.

Marita Jansson
10 år sedan

Vill vinna detta frukostset för jag älskar att äta frukost bästa stunden på dagen för mej. Har varit sjukskriven i 2 månader och fått mycket hjälp av en kompis så hon blir såklart bjuden på frukost.

Ullis
10 år sedan

Helt ljuvliga fotografier <3

Jag tycker jag förtjänar vinsten för att jag skulle vilja duka upp fint för min man varje semesterdag
Det hade han uppskattar.

Kram

Therese
10 år sedan

Tack för en fin blogg Jenny!
Jag skulle hemskt gärna vinna 🙂

Anna G
10 år sedan

Åh, vilken fin tävling! Jag vill gärna vara med och tävla 🙂
Äter alltid frukost på balkongen så här i sommartider, ger en utomlandskänsla!
Undviker bröd i veckorna och skulle gärna äta min yoghurt i detta fina set.
Tack för en fin blogg!
Och Kellogs är ju en klassiker 😉

Ullis
10 år sedan

Halloj! Tack för en toppenbra hemsida! Jag jobbar inom vården och har många tidiga mornar, klockan ringer 05.10 och jobbar varannan helg! så detta fina frukostset skulle jag vilja vinna så att jag och min sambo kan har mysfrukostar de helgar jag är ledig…även vardagar =)

Ha en bra dag!

Johanna Karlsson
10 år sedan

Frukostsetet skulle passa bra för mig och sambon att min nya jobb fira, just nu är vi så himla glada och kärleken spira!

Zandra
10 år sedan

Jag skulle gärna vinna detta set då en ny epok börjar i mitt liv om några veckor. Jag och min man väntar barn och vad vore inte bättre att börja vårt nya liv som föräldrar med detta tjusiga set?:) Dessutom firar vi i samma veva som bebisen beräknas att anlända, vår 1-åriga bröllopsdag.

10 år sedan

Det är alltid svårt att hitta något i frukostväg som man inte tröttnar på..
Jag vet vad jag gillar mest, det är Kelloggs K!
Kelloggs K kan man äta utan dåligt samvete såklart,
varje dag, varje morgon.. Det är ju underbart!
De fina skålarna skulle vara roligare att äta ur varje dag,
med fina färger och unika i sitt slag.

Susanne
10 år sedan

Vi håller på att bygga en altan i våran fjällstuga, och att inviga den med frukost i detta set skulle göra dagen fulländad!:)

Lisa
10 år sedan

Vilket härligt sommarfint set! Detta skulle jag vilja vinna. Passar så bra till frukosten då jag alltid äter just Kellog´s flingor med mjlök.

Tack för en jättebra blogg! 🙂

10 år sedan

Jag skulle vilja vinna detta kit då jag är fasligt dålig på att variera min frukost. Äter oftast bara smörgås dag ut och dag in, så lite variation skulle verkligen inte sitta fel! 🙂

Helen Westerling
10 år sedan

Det är min moster som är värd detta kit! Hon kommer till oss och hjälper oss med allt från saftkokning, rensning av trädgårdsland, fönsterputs till barnvakteri.. hon är helt enkelt en stålkvinna! Dessutom älskar hon skålar av olika slag så att få ge henne dessa hade varit klockrent!

Nästa inlägg

Grillad fläskfile med kantarellsås

340
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x