Mjuka leggings

Fynda ett par mönstrade leggings på rean förra veckan, tycker att man inte kan få för många par ( de är ju bara så bekväma)  Och mest har jag enfärgade i garderoben sen tidigare, tyckte dessa var lite roligare.

Både vit t-shirt och leggings från H&M

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sara
10 år sedan

Fin du är <3

Maja75
10 år sedan

Hej söta Jenny!

Ja, leggings är det bästa som finns!! Funkar bra både till vardags och lite partaj, tycker jag. Kan ju piffa till det med någon kul överdel 🙂 Såg dina leoleggings på Insta, och klickade faktiskt hem ett par. Är ju egentligen inget leoprint-fan, men i värsta fall får det bli retur. Såg himla snygga ut på dig, och för det priset kanske de blir pyjamasbyxor, om jag inte vill ha dem till vardags 🙂

Var har ni stugan? Ser väldigt mysigt ut!

Och nu måste jag vara lite nyfiken och fråga vad du jobbar med? Det har du säkert svarat miljoner gånger på, men det har jag missat. Har ganska nyligen börjat följa dig och är inte helt uppdaterad 🙂

Sen måste jag säga att en av sakerna som jag gillar extra mycket här hos dig, är att du inte har någon ”skrytblogg” eller någon hysterisk ”kost & träningsblogg”. Gillar att din blogg är sund och naturlig.

Må så gott!

Kram
Maja

Nästa inlägg

Vattenmelonsorbet

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x