Snart på väg

God morgon och välkommen måndag !

Jag och Daries har varit uppe sedan en timme tillbaka och hunnit med frukost och kaffe. Nu ska vi snart plocka ut i bilen och ge oss iväg på en liten utflykt. Ser att det ska bli fint väder hela dagen – håller tummarna för att det blir fint resten av veckan också.

Lite varma frallor med ost och lite skivad gurka. 

Och ni vet att ni kan följa mig på instagram där försöker jag uppdatera så ofta jag hinner 🙂

Vi ses där !

Och till er bloggvänner som  inte har insta – på återseende

Vi hörs snart!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Önskar er en fin dag! Kram

Linnea
11 år sedan

Hej Jenny! Jag har precis köpt en kista jag tänkte måla om och undrar hur du gick tillväga när du målade din? Grundmålade du? Använde du pensel eller roller? Funderar på om penseldragen syns om man målar med pensel..

anette
11 år sedan

Hej
Jösses så mycket godis du lägger upp på bloggen, får smaklökarna att vattnas ordentligt!!!! TACK
kram anette

Nästa inlägg

Gårdagens middag och planera kvällens grill

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x