Gårdagens middag och planera kvällens grill

Städsöndag vart det här- har just sista dagen i veckan till detta- så vi far runt  här och dammar och putsar.  Men det är helt okej med bra musik på i bakgrunden.
Igår var det jättetrevligt hos Ingela och familj – och de bjöd på ett jättegott ”före- maten” snacks.  Detta rekommenderas  – och jag kommer absolut bjuda på detta  när vi får gäster.

Tortillachips med ostsmak och i mitten är det utklickat philadelphiaost där de hade ringlat över sweetchilisås. Detta måste ni bara pröva -gott enkelt och rolig ide på plockmat ! 🙂

Middagen var också riktigt god, med en köttgryta och potatisgratäng.
Och en smaskig rabarberpaj till efterrätt.

Och vi hade tur med vädret så vi kunde sitta ute och äta,
och småttingarna hade bråttom att äta upp- de ville leka i den fina trädkojan som de har på tomten.

Och om några timmar kommer lillasyster och småkusinerna hit till växjö.  Så vi tror att det blir  grillat ikväll, vädret har varit lite lurigt men just nu skiner solen igen. Så vi chansar nog och lägger kycklingen i marinerad och tzatzikin står redan färdig i kylen.

Nu fortsätta med städningen – på återseende

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
10 år sedan

Hej, kan inte du göra en spewcill mapp där du kan lägga dina veckomatsedlar.. ? Det är lite svårt att bläddra och hitta bland alla dina inlägg… =) Tack och kram

jennysmatblogg
Reply to  Emma
10 år sedan

Hej,

Ja det var en bra ide.
Ska se om jag kan fixa det.
Annars skriver du bara veckomatsedel i sökrutan så kommer alla upp 😀

Helene Mattsson
10 år sedan

Tack för en superbra blogg, är inne flera gånger varje dag för att se om du uppdaterat! Vi brukar också ha tacochips som lite tilltugg emellanåt. Du måste även prova att hälla en burk med tacosås ovanpå philadelphiaosten istället för sweetchilisås. Supergott!

10 år sedan

Åh så gott det ser ut och vilken mysig koja. Tänk om man fick vara barn igen =)

10 år sedan

Tortillachips är goda som förrättssnacks i flera former, jag brukar värma dem med smält ost, jalapenos å tacosås, å det här tipset tar jag gärna till mej. 😀
I morron kommer jag till Växjö, de tre sista dagarna på läääääänge, det är inte den roligaste sträckan å köra precis. 😛

10 år sedan

Kanontips på plockmat till drinken, sådana kan man verkligen aldrig få för många av. Vi spar och provar:)

Kramar

west70
10 år sedan

Hej!

Fick något liknande till fördrinken när vi var borta för ett tag sedan, men istället för tortillachips var det sombreros, verkligen jättegott.
Hoppas ni klarade er ifrån regnet och fick en mysig grillkväll.

Kram

Nästa inlägg

Veckomatsedel

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x