Två sorters kakor

Två sorters kakor fick det bli från samlingen jag samlat på mig- jag har sparat på lite alla möjliga recept från tidningar, kakböcker, och mycket har jag fått av släkt & vänner. Samlingen började nog ganska exakt då jag flyttade hemifrån och fick barn för ganska exakt 14 år sedan. Så ni kan tänka er att det finns massor av recept där som jag inte har hunnit med än.

Idag testade jag två olika recept som jag ändrade om lite efter det som fanns hemma och efter smak & tycke.

Knäckiga kardemummakakor och sega lingonsnitt.

Lingonsnitten provsmakade barnen när vi bakade  och  de fick högsta betyg.
Återkommer snart med recept och bilder på dem. Nu dyker Ingela med familj upp  på garageuppfarten ser jag – dags att starta kaffekokaren.

Hepp! Hörs om en stund igen 🙂

 

 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
10 år sedan

Mmm, det ser gott ut!! 😀

isabelle
10 år sedan

mmm kolakakor+kardemumma låter underbart!

Nästa inlägg

Prinsessor och petshop-figurer

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x