Prinsessor och petshop-figurer

Vi har haft utrensing av leksaker på Nomis rum idag. Försöker rensa bort då och då för att det inte ska bli för mycket saker i rummen. ( Kanske framför allt kasta alla Max & MC-donalds leksaker som liksom bara skräpar & går sönder ) Och Nomi hjälpte till idag – hon ville få bort alla ”bebissakerna” sa hon för att önskar hon sig nya  – främst är det prinsess-saker och petshop- figurer som står på önskelistan.

Men detta prinsess-slottet fick stanna – det är tidigare storasyster Thelmas och har en klar favoritplats i rummet.

Nu väntar vi bara hem Melvin som varit på utflykt  med klassen-  vi ska baka en kaka eller två. För Vi får fikagäster / kompisar till Melvin & Nomi om ett par timmar Ska kolla i recepthögen vad vi ska kunna tänka oss baka för något, som inte tar för lång tid.

Hej på ett tag!

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karin
11 år sedan

Dina barn är så grymt söta!

Nästa inlägg

Våffelfrukost

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x