In på kylning

Kallt, kallare , kallast – seså in på kylning.
Idag åkte ett bubbel på kylning, tänkte att det ska få kylas ner ordentligt nu fram tills på fredag. Jonathan & jag ska provsmaka det till helgen i samarbete med chill out.

Chill Out – sparkling Sauvignon Blanc – mousserande vitt vin

Beskrivning : Torr, fruktig, aningen aromatisk smak med inslag av päron, krusbär, passionsfrukt och citrus står det om den. Och kan med fördel servera som aperitif  eller till fisk eller räkor. ( och kanske hemmagjord aioli och vitlöksbröd lite vindruvor… spinner vidare på vad vi ska äta till det. )

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie
10 år sedan

Låter spännande, själv skall jag testa Black Tower Rosé vin. Det skall vara lite lätt mousserande.
Letar nämligen efter någon entré drink till studenten i nästa vecka. Kanske någon här har något tips?

Monics
10 år sedan

Hej!! Inför skolavslutningen tånkte jag bjuda barnen på ”din” kladdkaka. har bakat till mig själv massor av gånger och de blir alltid perfekta.Men hur gör jag om jag ska baka i långpanna? min mäter 40/30cm.
Tacksam för svar:)) Monica

Nästa inlägg

Middagar hit och dit

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x