Gammalt blir nytt

Hej och god förmiddag önskar jag här från ett sooooligt småland!

Thelma och jag tog en cykeltur till tandläkaren i morse, kändes helt onödigt att köra när det är så vackert väder.  Dock liiiite jobbiga uppförsbackar på hemvägen, men lite motion har väl aldrig skadat. Tänkte visa hur trälådan blev nu när den är färdig och på plats. Det känns faktiskt riktigt bra när man har möjlighet att återanvända gamla möbler- och med lite färg så blir det som nytt !

Jag är ganska flitig på att möblera om här hemma- men till att börja med så tyckte jag att den passade bra att förvara filtar i, på väg ut mot altanen.

Lite trevligt att ha en fleecefilt att hänga över sig när det blir kyliga sommarkvällar.

Behöver köpa några fler att fylla upp lådan med.  Tips  : Ikea har billiga och bra ( dv.s vita / beiga ) om ni också behöver införskaffa.Men nu ropar tvättstugan, tänkte passa på att tvätta lite nu medan det är bra torkväder ute.

Tjingeling.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jessica
10 år sedan

Hej Jenny!
Så fint det blev! Snart ska vi flytta och just nu håller vi på att fixa det nya stället…lite färg och tapeter det kommer att bli superbra (hoppas jag)…jag inspireras mycket av dig 🙂 TACK <3
Tack också för lunchtipsen jag fick på facebook…tror att det blir paj och en god sallad till…annars lät ju lax-idén god men är lite osäker om alla gillar lax.
Ha en skön tisdag! Kram Jessica

jennysmatblogg
Reply to  Jessica
10 år sedan

Alltid skoj att tapetsera och fixa iordning- hoppas ni blir nöjda Och vad roligt att du blir lite inspirerad när du kikar förbi fär 😀
Trevlig lunch !

Kram

10 år sedan

Mysigt!

Margita
10 år sedan

Hej! Du målade golvet i tvättstugan för ett tag sen. Vi funderar på att göra det också. Har du några bilder/tips på det? Tack för en jättefin blogg!

Erika
10 år sedan

Hej Jenny!
Vad använder du för vit färg när du målar? Jag skall måla om en skohylla här hemma och undrar hur du gör när du målar om möbler eller dylikt.
Kram Erika

Nästa inlägg

Grillkväll

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x