Grillkväll

Underbara soliga sommarväder! Är det inte bara fantastiskt. Som man har längtat efter denna värmen hur-länge-som-helst. Håller det i sig och blir en lika bra sommar så gissar jag att vi kommer leva på grillat här hemma, och med tanke på grillens skick så behöver faktiskt köpa en ny – men vi har inte bestämt oss om det blir kolgrill eller gasol. Jag har fått för mig att det inte blir lika mkt grillsmak med gasolgrill…. Vilket har du – och är du nöjd ?

Kyckling , hemmagjord tzaziki och råstekt potatis.
Gott så in i norden. Yummie. 

På tal om mat så blir det en storhandling imorgon, jag brukar handla på måndagar för hela veckan. Men idag fanns ingen tid, handla avslutningskläder till barnen och sen var det sommarpicknick på Melvins skola i eftermiddags – så handlafår jag göra imorgon efter med Thelmas hos tandläkartid…. Hon ska få en remiss till tandregleringen -och förhoppningsvis snart få en bokad dag för sin tandställning som hon har väntat på. Spännande! 😀

Och förresten – jag hämtade ( ääääntligen)  ut min nya mobil- så nu kommer det uppdateras flitigt på instagram. Följ mig där med : @jennysmatblogg 

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie
11 år sedan

Vi har en grill där man tänder med gasol men eldar med kol, då tänder man grillen enkelt men har ändå kolkänslan kvar när man grillar. Den är vi väldigt nöjda med.

jennysmatblogg
Reply to  Marie
11 år sedan

Aha – det lät intressant.
Jag får nog allt googla på det 😀

Anna
11 år sedan

Vi har elgrill eftersom vi bor i lägenhet; men det är faktiskt helt okey med rätt kryddning/marinering. Men bodde vi så vi kunde välja annat så hade nog valt kolgrill – det blir ju absolut den rätta grillsmaken enligt mig 🙂

FruVesa
11 år sedan

Vi har kolgrill, men den behöver helt klart uppdateras….

Dragica
11 år sedan

Vi bytte till en gasolgrill förra året och har aldrig grillat så mycket som nu. Fantastiskt enkelt och smidigt. Gott blir det också, kan inte säga att det är så stor skillnad. Skillnaden är att man inte själv blir inpyrd med kollukt! Kommer aldrig mer köra med kolgrill! Vi har också någon typ av sten i botten ska kolla upp vad det är för något. Vet att vi köpte en hink av denna vita sten på Ge-Kås. Återkommer!

emma
11 år sedan

Vi hade gasol förut men bytte till kolgrill, weber! underbart! Blir inte samma smak med gasol!

Jennie
11 år sedan

http://www.webergrill.se/Produkter/Klot-/brikettgrill.aspx?ProductID=1481004-at-SHOP4 Vi har denna, alltså en sådan man tänder kolen med gasol som Marie skrev, det har aldrig gått så fort och blivit så gott som efter vi köpte den 🙂

Nästa inlägg

Bloggutmaning

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x