Utomlands

Hej och godmorgon min matvän 🙂

Jag märker att det är flera av er som inte endast bor här i sverige, utan att ni bor i andra länder. Detta gör i mig jätte nyfiken såklart , berätta gärna i kommentarsfältet vad ni bor och kommer ifrån. Jätteroligt!

Nu duka fram frukost.
Hej på ett tag

0
Prenumerera
Notis om

38 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna-Karin
11 år sedan

Jag sitter i Floda (gbg) och skriver, är ursprungligen från Falkenberg och hittade hit från Gekås blogg där du hade visat upp kristallkronan. Nu sitter en likadan i mitt sovrum 😉
Tack för en trevlig blogg.

jennysmatblogg
Reply to  Anna-Karin
11 år sedan

Godmorgon Göteborg 😀

Linda
11 år sedan

Ååå va kul att det är folk från olika länder som läser =) Själv är jag en gotlänning som ännu bor kvar på vackra kalkstens Hawaii. Och ääälskar din fantastiska blogg. Soliga hälsningar från Linda 🙂

Elin
11 år sedan

Frankrike 🙂 3 år har vi varit här och det blir ytterligare 2 år, sen bär det av hemåt till Sverige igen. Tack för en
grymt bra blogg!

jennysmatblogg
Reply to  Elin
11 år sedan

Å vad spännande!:-D
Pluggar eller jobbar du i frankrike?

elinjt87
Reply to  jennysmatblogg
11 år sedan

Sambon jobbar och jag pluggar en dansk utbildning på distans 🙂 Kikar in på din blogg var och varannan dag och får massor med inspiration. Jätteroligt 🙂

11 år sedan

Jag bor i vackra fjord Norge jag,uppe på fjället 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Cecilia
11 år sedan

😀 Hoppas allt är bra uppe på fjället !

Tina in NL
11 år sedan

God morgon,
Jag bor i Amsterdam sedan 7år tillbaka. Tack fö en super bra blogg

jennysmatblogg
Reply to  Tina in NL
11 år sedan

Jag har aldrig besökt Amsterdam, däremot mellanlandat några gånger.
Så eran flygplats har jag sett 🙂

Linda
11 år sedan

Jag har följt din blogg ända sedan du började blogga på Pernillas sida och många av dina recept har blivit favoriter här i vårt hus som befinner sig på Åland.

jennysmatblogg
Reply to  Linda
11 år sedan

Åland – där har jag aldrig varit!
Vad roligt att du prövar och gillar recepten 😀
Kram

Adela
11 år sedan

Hej!

Flyttade utomlands efter gymnasiet (Katedral) 😉 och har nu bott som senaste 2 åren i Oslo.
Ha en fin Söndag 🙂
Mvh,
Adela

jennysmatblogg
Reply to  Adela
11 år sedan

🙂 Aha, en växjöbo från början! Roligt.

Lina
11 år sedan

Hej! Följer din blogg från London. Vår engelsk/svensk familj får jätte många och goda tips från dig. Igår gjorde vi Pulled pork och hemmagjorda glass med toffee och choklad. Mycket uppskattad av oss och våra middagsgäster! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Lina
11 år sedan

London är fint, och rolig shopping.
Nu var det alldeles för länge sen jag var där…

Visst är pulled pork gott och hemmagjord glass. Slurp! 😀

11 år sedan

Jag är finländare och började följa dig när jag bodde i Finland, sedan flyttade jag till Singapore i 4 år och nu bor jag i Amsterdam 🙂 Alla dessa år har jag följt dig! Kram

jennysmatblogg
Reply to  Katarina
11 år sedan

Hej Katarina 🙂
Och jag följer dig! Men varför lämnade ni solen och värmen i Singapore, galenpannor ?! 😉
Hoppas ni trivs bra i Amsterdam också 🙂

Kram

Kristin
11 år sedan

Jag hittade din blogg under våren som gått och uppskattar enormt din inspiration och veckomatsedlarna. Jag bunkrar egna veckomatsedlar dels med hjälp av dig. Vi befinner oss just nu i Shanghai (ett halvår), men är på väg hem till ljuva Dalom om fem dagar. Shanghai är spännande, men Sverige är ljuvt och skönt!

jennysmatblogg
Reply to  Kristin
11 år sedan

Shanghai låter spännande. Är ni där i jobb?

Välkomna hem till sommar-sverige.

Kram

11 år sedan

Jeg var allerede på Femme, da du kom til, så der startede jeg med at kigge ind til dig også. Og jeg fatter ikke, hvordan nogen mennesker kan nå at lave så meget (mycket) god mad hele tiden! Ha, ha..
Jeg har selv svensk familie, så for mig er det naturligt, at kigge med i svenske blogs også. Jeg læser svensk næsten lige så godt, som dansk. Men jeg er først lige startet på at blogge selv for en måneds tid siden og DET er virkeligt mærkværdigt pludselig selv at skrive. Skal lige vænne mig!
Tak for dejlig mad-inspiration.

jennysmatblogg
Reply to  Sanne
11 år sedan

Måste genast kika förbi bloggen din 😀

Anette
11 år sedan

Hei! Er født og oppvokst i Oslo og bor her fortsatt 🙂 Har lest din fine matblogg siden du var på Pernillas Värld. Takk for mange gode tips, råd og inspirasjon! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Anette
11 år sedan

Kul att du hängt med så länge Anette 😀

Britta
11 år sedan

Hej! Och tack för en underbar blog! 🙂
Jag var redan på Femme när du kom, så har följt dig sedan dess!
Bodde i Sverige 3 år, då jag hittade Femme, men nu har jag återvänt till mitt ”hemland” Australien!
Saknar Sverige så otroligt, så din blog gör att det inte känns så långt bort! 😉
Tack igen!

jennysmatblogg
Reply to  Britta
11 år sedan

😀 Australien – det står högt upp på vår lista ” länder att besöka”
Roligt att höra att du trivs på bloggen.

Kram

Mia
11 år sedan

Hejsan Jenny!
Jag bor i Australien (har vuxit upp här men åker ofta tillbaks till Sverige o hälsar på släckten). Jag har följt din blogg i ett par år nu o älskar alla recept o all inspo man får 🙂

Candice
11 år sedan

Hej! Jag är en Australiensk tjej som bor i Åmål. Har följt din blogg i ca 6 månader nu och blir hungrig direkt när jag läser dina inlägg! Hehe

jennysmatblogg
Reply to  Candice
11 år sedan

Många australienare här! 😀
Roligt att ni trivs.

Ulrika
11 år sedan

Hej du! Uppvuxen I Helsingborg, men bor sedan 16 ar I Toronto som ar en alldeles underbar stad med vastindisk make och tre sma underbara pojkar! Hittade din blogg av en slump for ca 6 manader sen och foljer den troget sedan dess! Alskar Dina recept och lagar ofta efter dem! Ska aka hem till Vejbystrand om tre veckor och besoka Mina foraldrar och ska aka till mitt favorit stalle ICA Maxi (kan ga runt dar I timmar) och handla med mig en massa gott som vi inte har har over! Fortsatt osa pa med Dina recept, de ar valdigt valkoma! Keep up the good work! Bye!

jennysmatblogg
Reply to  Ulrika
11 år sedan

Åååå Toronto 😀 Vad spännande.
Lilla växjö känns genast ganska beiget nu mot Australien, USA , Island och Singapore 😉

Kul att du gillar bloggen 🙂
Kram

11 år sedan

Hej!
Jag bor i Istanbul sedan två år tillbaka, men kommer från Göteborg.
Jag gillar din blogg varifrån jag får en hel del inspiration till olika maträtter.
Då alla recept inte går att tillaga här i Turkiet på grund utav olika anledningar, så har jag dessutom en del sparade som jag passar på att laga då jag är i Sverige istället.
//Susanne

jennysmatblogg
Reply to  Susanne
11 år sedan

Turkiet, där är det varmt & soligt nu va?! Härligt 😀

11 år sedan

Jag är en halvitaliensk tjej som bor i Borlänge som ligger i Dalarna!
Min pappa är kock, så det är därifrån jag har blivit mat och- bakintresserad tror jag! 🙂

Alexandra
11 år sedan

Hej 🙂 Jag är uppvuxen i Stockholm men bor sen 7,5 år sedan i Oslo med min norska man och två små barn (1,5 och 3,5). Jag har följt din blogg sen du bloggade på Pernillas värld och jag har testat massor av dina recept och går in varje dag för att bli inspirerad. Senast idag bjöd jag våra gäster på din krämiga lasagne och den blev uppäten snabbt och gästerna tyckte det var sååå gott! 🙂

Therese
11 år sedan

Hej, hej!
Bor och jobbar i Singapore sedan 2 år tillbaka. Hittade din blogg av en slump och har följt dig sedan dess 🙂 Härligt att som utlandssvensk följa svenska bloggar! I sommar flyttar vi hem och det ska bli fantastiskt att få komma nära familj och vänner igen, det kan värmen i Singapore aldrig slå 🙂 Tack för en bra blogg!

Ina
11 år sedan

Från Stockholm, men bor i Washington, DC sen ett år tillbaka.. 🙂

Anna
11 år sedan

Hej,
Tack för en jättebra blogg!
Jag kommer ursprungligen från småland men har flyttat runt en del och bor sedan två år tillbaka i Texas. Vi blir kvar här två år till, minst…! Roar mig på lediga stunder med att läsa svenska bloggar och lyssna på svenska podcasts!

Nästa inlägg

Chill out

38
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x