Underbart väder

Underbart vårväder vi hade igår!  ( kanske lite mindre fint idag)  Och  vad livet känns extra gott när det är varmt  och man vill ju knappt vistas inomhus när solen äntligen visar sej. Och efter en låååång och kall vinter så hoppas vi väl  på en lika härlig sommar 🙂  Inte sant. Städat och fixat altanen gjorde vi igår , och mannen har borrat belysning i trallen.  Härligt med kvällssolen mot husväggen, bästa stället att sitta och läsa en bra bok på.

Tittar man in noga i glasverandan ser man att jordgubbsplantan står kvar.  Jag ska plantera den i pallkragen idag, bara de senaste dagarna har jordgubbsplantorna vuxit som bara den.

Makens nerfällda spotligts  – och de lyser jättefint på kvällen. Ljussättningar är mycket viktigare än man tror, och det hade varit roligt att veta mer hur man skulle placera lamporna för att belysa rätt träd och vinklar.

Lite färska örter och snyggaste saxen, tyckte det var så cool design på den så jag var bara tvungen att köpa den.  Fina ljuslyktor är ett måste, dessa köptes på rusta innan jul. 

Lite penseer som vi planterat, det kanske inte min allra främsta favoritblomma, men de hör våren till tycker jag. Och Nomi fick vara med och välja så det blev i rosa / lila färger 🙂 Vi satte dem i en sliten plåtlåda med lock som jag haft i några år håller fortfarande för att plantera i.



Onsdag  säger kalendern idag men det känns som fredag.  🙂
Hoppas  du får en härlig dag.

0
Prenumerera
Notis om

17 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lindalej 74
10 år sedan

Åh vilken härlig uteplats ni har! Vi saknar kvällssol, har det bara på en smal remsa mellan hus och gata på framsidan, inget mysigt ställe att sitta på.

Ett tips om ni funderar på belysning i trädgården är att provbelysa med ficklampa! Gå ut när det är mörkt och lek med ficklampan så ser ni var det passar bäst med tex spottar. Nära stammen på ett vackert träd eller mitt i en buske kanske? På trädäck mm kan man ställa ut värmeljus pch flytta runt tills man är nöjd!

al68
10 år sedan

Härligt med lite värme men idag öser det ner här. Jobbar hemifrån idag o på fredag när det är studiedag o lovdag, rätt skönt då man får lite annat gjort med ; ). Idag får man planera lite gott då det känns som helg imorgon, ha en skön dag, kram kram

Marika
10 år sedan

Superfint!!
Vart kommer dina vita stolar ifrån??

jennysmatblogg
Reply to  Marika
10 år sedan

Från Ikea. Finns i svart också 🙂 Väldigt bekväma. Rekommenderas.

Annica
10 år sedan

ÅH!!! så fint du har!! Du inspirerat som vanligt!! Underbart 😀

Kram!

jennysmatblogg
Reply to  Annica
10 år sedan

tack snälla 🙂 Kram

Lena
10 år sedan

Såå fint du har det. Vi får hoppas solen kommer tillbaka till helgen!
Såg inte dig på Vårruset igår:))

Ha en härlig dag
/Lena

jennysmatblogg
Reply to  Lena
10 år sedan

🙂 Tack snälla. Vårruset hann vi inte med, men det är en trevlig tradition det där.

10 år sedan

Javisst är det härligt med detta vårväder. Kul att dra fram alla utemöbler och göra fint. Ett tips är att ta bort det gröna transportskyddet du har runt kryddväxten, för det är just bara ett transportskydd 😉

jennysmatblogg
Reply to  Martina
10 år sedan

Det blåste så mkt häromdan så därför lät jag det sitta kvar 🙂

Rebeccaj
10 år sedan

Gjorde din köttfärssås igår, krämig och god! Min man sa ”Hälsa Jenny att den var god” Haha 😉 Och ena killen tog dubbla gånger, bra betyg!

jennysmatblogg
Reply to  Rebeccaj
10 år sedan

Ha ha 😉 Vad roligt att höra!

10 år sedan

Vilken underbar uteplats!! Jag älskar dina inredningsbilder och hämtar jättemycket inspiration från dig när jag ska fixa här hemma. TACK för en härlig blogg!

10 år sedan

Dina vita stolar är himla fina. Fina bilder!!!!!

10 år sedan

Vilka fina utemöbler!

Linda Persson
10 år sedan

Så fint du har det! Var kommer spotlighten ifrån? Vi har oxå runda idag men de måste bytas ut…

10 år sedan

Tjusigt värre!

Nästa inlägg

Just nu

17
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x