Lite tips

Fick ju fina liljor i färgstarkt oranget av min mamma för några dagar sen, och de finns ju inget fräschare än att duka upp middagen med en fin bukett med krispiga blommor. Men liljor har oftast en tendens till att förstöra vita matsalsbord, eller iallafall smutsa ner rejält. Nu har jag ett litet tips till er hur man undviker detta 🙂

Fick ett tips av en kompis, så numera klipper jag alltid bort stängerna så fort de börjar blomma . Och visp så slipper man stå och tvätta matbordet som en tok för att få bort de där oranga fläckarna.

Nu lite kaffe och duka fram frukostbordet.

1

3 responses to “Lite tips

 1. Teres skriver:

  Hej Jenny! Först och främst måste jag tacka för en underbart fin blogg, här tittar både jag och min sambo in några gånger om dagen 🙂 Jag känner att det saknas en kategori, ”- billig mat”, lite tips osv. Hoppas att du kan lägga ut lite roliga tips och rätter om det. Kram!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Teres : Vad roligt att ni gillar bloggen 🙂
   Jag förstår lite vad du menar med kategori- men nästan all mat kan bli ”billig” det beror på vad man handlar för någonstanns, om man handlar märken –
   eller billigare produkter. Soppor är riktigt billig mat och även storkok på grytor : köttfärsås, korvstroganoffoch olika pastasåser.

   Kram

 2. Amanda skriver:

  Hej! Tack för en underbar blogg.
  Jag älskar din inredningsstil. Och får väldigt mycket tips.
  Kan inte du ta kort på alla era rum och även utanpå huset? Skulle va så kul att se hela huset utvändigt och invändigt! 😀 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *