Choklad, surt och salt

Precis landat i tvsoffan efter en heldag ute i trädgården.  Vi har jagat bort maskrosor och annat ogräs från stenplattorna med ogräs-ättika ( är-det-bästa-sättet-måntro ? ) grävt ner lite vita backsippor i rabatterna och varit på återvinningen ett par vändor. Så nu ska det bli gott med lite gott framför tv:n,  jag köpte lösgodis idag men hittade inte mina favoriter ”center/plopp”  men lite annat gott fanns iallafall.

Och eftersom jag valde godis blev det mest choklad, salt och så liiiite surt.
Vilket godis gillar du bäst?

Hoppas ni får bästa lördagskvällen.

2

15 responses to “Choklad, surt och salt

 1. Åsa skriver:

  Choooooklad 😉
  Så fint ni har hemma <3

  1. jennysmatblogg skriver:

   Tack söta 😀

 2. Sanna skriver:

  Jag älskar din blogg och dina underbara bilder.
  Vad har du för kamera?
  Kramar

  1. jennysmatblogg skriver:

   Vad glad jag blir.
   Jag har en canon 1000 D med olika objektiv

   Kram

 3. Sanna skriver:

  Jo. Choklad gärna daim eller plopp 😉

  1. jennysmatblogg skriver:

   Jag tror karamellkungen tagit bort ploppen :-/ Har inte sett dem på länge.

 4. Marta skriver:

  Låter som du är värd både soffa och godis!!!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Tack ! Jag tror nog att jag är förtjänt av det idag 😉

 5. marta skriver:

  Låter som du haft en härlig dag och är värd både soffa och godis!!!
  Jag festar på choklad och salt godis!

  1. jennysmatblogg skriver:

   Choklad är det bästa.

 6. Mia skriver:

  Hej! Härligt det låter med trädgårdsfix! Choklad får det bli här, gärna såna som är fyllda med lakrits. Nu en helt annan fråga och du svarar om du vill! Vi är precis som ni en fyrbarnsfamilj och vi behöver byta bil. Vad har ni för slags bil? Och är ni nöjda?? Fortsatt skön lördag!

 7. Carina skriver:

  Härlig bild! Själv letar jag som en tok efter ett snyggt soffbord, och ert är helt i min smak. Får man fråga vad det är för bord och var man kan köpa det? Tack för en härlig blogg.

  1. jennysmatblogg skriver:

   Carina : vi köpte det i en butik i Alvesta som heter ”Bror Persson” 🙂

 8. Sofie skriver:

  Vart kommer kuddarna ifrån som du har i din soffa?! Riktigt fina =)

  Mvh Sofie

  1. jennysmatblogg skriver:

   Tack Sofie.
   Hm och Ullared 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *