Tidig lunch och valborgsplaner

Hej på er, 

Ville kika förbi bloggen och önska er en riktigt fin valborg.Roligt att läsa vad ni ska göra idag, en del ska gå ut och äta, en del är bortbjudna och många ska precis som vi grilla ikväll. Valborg är väl just en sådan kväll där många grillar står varma. Vi åker till Öland så fort barnen slutat dagis & skola, och jag hörde något om att vi ska grilla lamm. Det är ju bara sååå gott…. om man bortser från de gånger man kan misslyckats och det har smakat ullkofta 😉 haha

Tidiga lunchen blev smörstekta toast med massa gott i

Detta är ännu en maträtt / brunch / lunch man kan göra om man får lite taco färs över !
Jag hade färskost på brödet ( insidan) och sedan några matskedar med tacofärs i, lägg i hop till en dubbel och bre utansidorna med smör. Grädda i smörgåsgrillen & har du inget går det bra att lägga dem i våffeljärnet och trycka ihop tills de är genomvarma.

Gott så in i bombens.

1

5 responses to “Tidig lunch och valborgsplaner

 1. al68 skriver:

  Mums, vad gott detta såg ut. Själv har jag precis bakat dina sega havresnitt, gaffliner (min mans mormors recept) och snart är kanelbullarna i ugnen. Vet en liten kille som blir glad när han kommer hemcyklande om lite mer än en halvtimme. Nybaka bullar med mjölk inte helt fel eller hur??? ; )

  Ha det gott, kram kram

 2. Åsa skriver:

  Hehe. Ullkofta 😉 den va bra.

  Toasten ser ju inte helt tokig ut. Namnam

 3. Anemonia skriver:

  Tack snälla Jenny för svaret i förra inlägget där jag frågade om bilder på träpanelen! Du är alltid så gullig och rar och svarar på frågor!
  Önskar dig och familjen härliga dagar på Öland, trots vädret!

 4. Hanna skriver:

  Välkommen till Öland _:-)

 5. Carola skriver:

  Jättebra tips, måste prova!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *