Färskostfyllda champinjoner

 

Många av er önskar grilltips! Eftersom att grillsäsongen ni äntligen är här  då är det alltid roligt med nya förslag. Ett av grillmiddagens bästa tillbehör är ostfyllda champinjoner. Detta gör vi nästan uteslutande till alla grillmiddagar.

  Har ni inte prövat, så gör de tills nästa middag eller nästa grillkväll.

fyllda champinjoner

Antingen så grillar man dem, eller om vädret inte tillåter så kan man göra dem i ugnen.
Och detta är jätte enkelt och blir alltid lika uppskattat. Rensa champinjonerna och ta bort svampfoten. Fyll upp med en god färskost ( te.x  smaksatt philadelphia )  , och pensla med lite olivolja på baksidan, lägg i en form

3
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
10 år sedan

namnaaaaam 😀
Du har så mkt bra tips på allt.
Så glad att jag ” har” dej.

Kramisar

10 år sedan

Mmm sånna är så goda:)
Ha en fin Valborg
Stor kram från Victoria

Anette
10 år sedan

Sådana brukar vi också göra och ibland virar vi om en halv baconskiva som både täcker osten och ger en väldigt god smak. Då kan man även grilla ovansidan utan att osten rinner ut.

Linda
10 år sedan

Perfekt. Vi ska grilla ikväll. Dessa kommer göra köttet sällskap.

10 år sedan

Sånna gjorde vi med i går. Så gott!
Å baconlindade vattenkastanjer med sirap som fått ta färg i ugnen avnjöts också, ett hett tips som tillbehör eller förrätt. 😀

Jenny Andersson
10 år sedan

Gjorde dessa svampar tidigare ikväll. Mycket uppskattat av alla.

Lena
6 år sedan

Det är gott att linda en baconskiva om oxå:-) .

Nästa inlägg

Tidig lunch och valborgsplaner

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x