Hämtlunch och jobb

Nu är det lunch här i växjö , inget varken lyxigt eller spännande idag direkt. Det blev hämtlunch från stan, kycklingssallad med friterat pizzabröd ( det är iochförsej riktigt gott, om ni inte prövat det tidigare ) men varför envisas med att ha ananas i salladen? Jag gillar ananas i sej, men inte tillsammans med mat.
Finns det egentligen någon som gillar det 😉 ?

Men nu lite snabb lunch, sen måste jag fixa klart bilderna inför ett kommande jobb.

0
Prenumerera
Notis om

15 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Nä jag ha aldrig begripit heller varför man har ananas i maten!svär ve och fasa när man glömmer säga till att man inte vill ha det där! DÄremot så ananspaj är ju himla gott!

jennysmatblogg
Reply to  Therese
11 år sedan

Ja, men till efterrätt är det gott.
Eller bara färsk ananas på en fruktbricka- det är gott.

11 år sedan

Jo JAG! Älskar ananas i salladen och på pizzan! Mums! 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Emma - Mamma till Axel
11 år sedan

😀 jordgubbar gillar jag i sommarsalladen, men ananas … näe. Det har jahg inte lärt mej gilla än

11 år sedan

Jag älskar ananas i mat! Gärna på pizza, eller varma mackor och speciellt tillsammans med kassler! Mums! 🙂
Däremot bananer, eller nötter i mat? DET är något jag inte förstår! 😉 Behöver jag nämna att Flygande Jakob INTE är något jag äter. 😉

jennysmatblogg
Reply to  Vardagsmat a la Jess
11 år sedan

Oj , och jag älskar jordnötter i mat! 🙂

Rebecca
11 år sedan

Haha, om du frågat för typ ett år sedan så hade jag sagt NEJNEJ till ananas i mat men NU bara älskar jag det 🙂 så lustigt?! Gillar det på pizza, i salladen o typ på kassler… Mums! Och det fräschar verkligen upp på en stabbig kebabpizza 😉 (Som jag egentligen inte gillar så mycket) Kramis

jennysmatblogg
Reply to  Rebecca
11 år sedan

Ha ha , vem vet. Jag kanske lär mig tycka om det så småning om också då 😎

Camilla
11 år sedan

Hej!
Ananas i mat är så himla gott, på pizza och till varma smörgåsar.
Något som också är himla gott är kasslergratängm, kokt ris i botten, kassler, ananas skivor ovanpå och sen grädde och riven ost, mums.
Men det är tur att vi alla är olika, inget fel i det. 🙂
Ha en fortsatt bra dag.
Kram <3

jennysmatblogg
Reply to  Camilla
11 år sedan

Den maträtten gjorde alltid min mamma varje fredag när vi var små:-)
Jag fick pilla bort ananasen

Trevlig Måndag!

kram

11 år sedan

Aah jag håller med! Ananas i mat får mig att rysa haha 🙂 Jag säger detsamma om banan i mat. Blä!!

Viola i S-tuna
11 år sedan

Ananas som frukt, helst grillad en sommarkväll med en god vaniljglass=mums. Men i mat oavsett varm eller kall-usch! Samma med banan, inte i mat usch! Men visst lär man sig att tycka om annan mat när man blir äldre, oliver tex. pillade alltid bort det förrut och nu skulle jag kunna inta en middag som består bara av oliver 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Viola i S-tuna
11 år sedan

Det där känner jag igen Viola, nu kan jag äta en hel burk gröna oliver, ensam fram för tvn 🙂

11 år sedan

Tänk vad tråkigt det vore om alla hade samma tyckte och smak, eller hur! Jag själv avskyr paprika! ”Rapar” det i flera timmar sedan, haha!
Men jag själv älskar ananas i mat, men det ska vara färsk och inte konserv!
Som kasslergratängen ovan, på kebebpizza, ananascoleslaw, i thaiköttgrytor, till tacos, på grillspettet eller i kycklingwooken.
Mums 😉

11 år sedan

Jag ääälskar ananas i maten, till efterrätten eller att bara skiva upp och äta som den är! Muuuums. 😉 Banan och annan slags frukt klarar jag däremot inte av i matlagningen. Något som är jättegott är att steka färsk ananas i kanel, honung och kokos och servera tillsammans med vaniljglass!

Ha en trevlig Valborg!
Kram på dig!

Nästa inlägg

Lördagens pizza

15
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x