Bakning pågår

Jodå, Nomi ville gärna baka 🙂  Och jag hittade ett recept jag fått på en krispig och seg småkaka som bakas med blandannat sirap och brunfarin. Kommer påminna lite om kolasnitt  gissar jag men med med liiiite mer nötig kolasmak.

Nomi hjälper mig att vispa socker och smör.

Och kakorna står nu i ugnen och blir gräddade – nybakat doftar ljuvligt!

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
10 år sedan

Åhh, kan tänka mig att det doftar underbart. MÅSTE bara ta mig tid och baka lite i helgen, hinner inte det så mycket längre. Så kul att ha en sån liten sötis till hjälp, hade gärna fått hjälpa mig med ; )

Ha en skön fredag, kram kram

10 år sedan

Vad gott det verkar!

Åsa
10 år sedan

Hur SÖT får man va!
Får jag en dotter så ska hon heta Nomi. Vilket vackert namn 🙂

Mia Andersson
7 år sedan

Du gör så god mat och jättegoda bakverk. Jag använder dina recept hela tiden. Måste tacka dig för det, jag fick en sjukdom som tog bort det mesta av mitt minne så jag är så glad att jag har dina recept att följa. Det är supergott allting.

Nästa inlägg

Friday

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x