Friday

Godmorgon. 

Fredag igen- och idag är det tyvärr sista dagen som Fanny har praktik och hon åker hemåt senare i eftermiddag. Jisses så tomt det kommer bli här – och vi har en liten Nomi här som inte tyckte att Fanny skulle gå själv till dagis utan henne. Hon är ju ledig måndagar/ fredagar men hon tyckte iallafall att det var såååå orättvist att Fanny skulle va på hennes förskola utan henne. Liten busunge 🙂

Men jag tänkte att vi skulle baka något istället, det brukar nämligen Nomi tycka är roligt. Får bläddra igenom receptsamligen och se vad vi kan hitta för något – för visst är det lite roligare att baka efter nya recept än att bara baka efter de recepten man brukar göra.

Fanny och Nomi 

 

 

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
11 år sedan

Jättelika de är! 🙂
Kan förstå att hon tycker det är orättvist. Det ör ju så roligt på dagis men härligt att hon ledig och kan va hemma med dej också. Är du ledig då mån fredag också?

jennysmatblogg
11 år sedan

Ja hon går 15 tim i veckan. Eftersom jag själv kan planera min tid så jobbar jag mest effektivt de 3 dagarna – men sen händer det att hon får följa med på möten, eller vara med när jag lagar mat/bakar/fotar de dagarna hon är ledig också och det brukar gå jättebra.

11 år sedan

Ja, visst är det kul att testa nya recept. Fredagskram!

Nästa inlägg

Vilken är din favoritglass?

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x