Söta saker

Nu har jag fått massa gjort idag på förmiddagen. Pust- passar på att ta en liten kaffepaus nu. Såg att jag fick en fråga vad det var för söt sak (glasburken) på inlägget nedan, och jag fick den och en till av Jonathans mamma i helgen. Jättefin och perfekt för goda hembakade kakor i, jag tycker att det ser väldigt hemtrevligt ut att ha lite kakor framme i köket. Men tyvärr burkar de försvinna väldigt fort också 😉

Nu blir det en tur till mataffären, jag hann inte igår men lyckades trolla ihop en riktigt bra middag iallfall på det som fanns hemma-  grillspett med ungsbakad potatis och ännu mera vitlöksås – kan säga att den blev ännu godare efter att ha stått i kylskåpet över natten. Så nu ska  jag bara skriva en liten inköpslista. Så retfullt när man glömmer att handla något.  Och idag är det extra viktigt att inget glöms bort för jag har några jobb som ska bakas och fotas i eftermiddag, det ska pröva fram ett par nya recept- mer om det kommer längre fram.

Någon tyckte det var för lite bilder av mej på bloggen- men jag glömmer bort det där att det blir en mer personligare blogg med bilder på mig också. Jaja…ska bättra mej  – men nu på återseende!

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Rebecca
11 år sedan

Åh, glömmer alltid att köpa örtkrydda. Ibland letar jag men hittar ingen, vilken använder du? Tips på en god fräsch sås som jag brukar göra till typ grillat: Creme fraiche, rivet lime eller citron skal plus lite av saften, salt, peppar, lite hounung & lite sambal oelek 🙂 enkelt o gott! Tack för en fin blogg. kram Rebecca

jennysmatblogg
Reply to  Rebecca
11 år sedan

Tack för tipset Rebecka. Den måste jag pröva.
Jag använder Knorrs – Provencale. Grymt god krydda 🙂

11 år sedan

Jag har precis bakat dina cornflakes kakor och ställ dem i kylen:=)
Verkligen lättbakade och doftar förföriskt!
Ha en härlig dag!
kram
Birgitta fr Hörby, Skåne
http://www.birran.blogg.se
Har lagt ut receptet på min blogg och länkat till dig:=)

11 år sedan

Snygga glasburkar och fint med kakorna i! Kram

Anna
11 år sedan

Ja! Mer bilder på dej, hus å familj 🙂
Och blogga oftare 😉 är beroende av din blogg

jennysmatblogg
Reply to  Anna
11 år sedan

Oj det var mkt önskemål 🙂

Maria
11 år sedan

Hej Jenny!

Var kan man köpa dom fina kakglasburkarna någonstans?

Hälsningar Maria

jennysmatblogg
Reply to  Maria
11 år sedan

På EM ( europamöbler ) blandannat. 🙂

Nästa inlägg

Cornflakeskakor

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x