Skor och kakor

Helt plötsligt tittar solen fram här i växjö efter en regning dag, och barnen sprang ut för att  spela lite fotboll ute i trädgården. Hade också velat sätta mej i kvällssolen med en bra bok och en kopp kaffe… Men men, själv får jag sitta och passa på att kakorna ska bli färdiggräddade 🙂 och under tiden kollade jag igenom kameran.

Och idag fastnade en väldigt nöjd Jacob i sina NYA skor på bild.

Jag, Jacob, Thelma och kusin Fanny åkte en liten sväng för att kolla i butiker & fika lite…. Men främst för att Jacob skulle hitta sina gympaskor som han hade tittat ut på stan – och till slut hittade vi dem, men det efter att ha gått och letat i alla skoaffärer på Grand Samarkand- det är vårat köpcenter här i stan.

Så det kändes bra att han hittade dem till och att han var nöjd med dem. Och jag tyckte också att modellen som gick i rött och blått var finare än de helt enfärgade, så det var ett bra val.

Men ojoj … nu var det nog dags att ta ut kakorna ur ugnen här.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Snygga skor! Konstigt att de ska vara så svåra att få tag på!

Nästa inlägg

Söta saker

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x