Hyacinter

Nu har jag lämnat kidsen i skola och på dagis ( ja ja .. jag vet att det heter förskola ) 🙂 Och nu tänkte jag sätta mig en stund framför datorn och jobba ikapp lite och skriva ett par rader här på bloggen.  Storhandlade igår och skrev matschema , vilket är toppen när man vill variera maten. Annars är det ganska lätt att laga sina vanliga vardagsmiddagar när man har bråttom. Och eftersom blomsteraffären ligger precis brevid mataffären, så får det nästan alltid följa med någon liten krukväxt eller bukett hem efter jag har handlat.

Sist blev det lite vita hyacinter

 Synd bara att de blommar över så fort – annars är de ju så söta bordsblommor.

Nu blir det kaffe , och sen ska jag arbeta mig igenom mailen, och sätta sig med lite pappersarbete.

Återkommer senare med ett riktigt gott recept.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jessica
11 år sedan

Hej Jenny!
Kan du inte börja lägga ut lite veckomatsedlar 🙂 jag är såå dålig på att komma på vad man ska göra VARJE dag. Man har sitt lilla rullande schema…fast nån gång i veckan brukar jag göra något nytt recept som jag hittar i din blogg…i måndags blev det köttfärs i panna, SÅ GOTT! Fick toppbetyg här hemma 🙂
Tack för en inspirerande blogg!
Kram Jessica

jennysmatblogg
11 år sedan

Jo Jessica, det är en bra ide.
Kan se om jag inte kan starta med det om någon vecka 🙂

Roligt att du gillade receptet !

Kram

Marie
11 år sedan

Vad jobbar du med?

Nästa inlägg

Saftiga vetebullar

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x