Sorgens dag

Trots att solen idag har lyst från klarblå himmel så har detta varit en tung och fruktansvärd dag. Mina tankar är hos min lillasyster &  Tobias  Nea och Lova som förlorat sitt ofödda barn och lillebror idag. Livet är så himla orättvist ibland, och jag vet knappt vad jag ska säga, det finns ju inga ord i världen som räcker till.  Tidigt imorse åkte de in till BB med värkar för att snart få träffa sin bebis ( v 41+ ) Efter en stunds letande så berättade sjukhuspersonalen att man inte hittade några hjärtslag och att deras efterlängtade lilla baby inte levde längre. . . . Det gör så ont i hela hjärtat att bara tänka på det, och det är så orättvist, hemskt och overkligt allting.

An angel , in the book of life
wrote down your babys birth
And whispered when he closed the book  :
to beautiful for earth 

En helt fruktansvärd dag…..En sorgens dag.

0
Prenumerera
Notis om

70 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Ammi
11 år sedan

Allra varmaste styrkekramar till er och till din lillasyster med familj.
Så fruktansvärt hemskt att gå igenom.
Tankarna går till den lilla

Mvh/Ammi

Johanna
11 år sedan

Usch så hemskt, vet vad din syster går igenom förlora själv ett barn i vecka 38 och det ända råd jag kan ge dig är att finnas där för din syster och prata mycket med henne om hennes son fast han inte lever så har hon fått ett barn idag… Men det tar tid att ra sig igenom stor kram till er

Helma
11 år sedan

Nej, så fruktansvärt. Det är så hemskt att det nästan inte går att ta in.
Jag läser flera andra bloggar här på Femme och tittar in hos dig lite då och då. Har aldrig kommenterat tidigare, men tänkte att idag ska jag skriva några ord… Men, som du själv skriver, det finns inga ord som räcker till när nåt sånt här händer.
Mycket vacker dikt

Lena
11 år sedan

Finns inga ord…………

Många kramar till dig och din familj

/Lena

sanna
11 år sedan

Tänker på er alla massa kramar <3

Åsa
11 år sedan

Jag beklagar din lillasysters sorg! Det är så sorgligt att man inte fattar det.
Sitter här å gråter. väldigt vacker dikt så fina ord.

Styrkekramar till er

Linda
11 år sedan

Tankarna går till din Lillasyster med familj, så sorgligt och orättvist livet kan vara. Styrkekram

Mona
11 år sedan

Känns som dagen aldrig ska ta slut.. Även om morgondagen blir lika tung, så vore en paus från förtvivlan, maktlöshet och sorg ett behövande… ser knappt texten framför mig o huvudvärken av allt gråtande plågar… Men hela mitt hjärta finns hos Daries, Tobias o barnen… Alla mina tankar… <3 …

En liten ängel kom, log o vände om :'(
Kramar till dej gumman

Erika
11 år sedan

En sån fruktansvärd dag idag.. Finner inga ord..
Mina tankar går till din och din systers familj
Kram

Jenny
11 år sedan

Nej men gud va fruktansvärt!! Fick läsa det flera gånger för att få in vad det stod. Beklagar verkligen eran sorg!! Kramar

11 år sedan

Mina tankar går till dig och din systers familj! Styrkekram

Sandra
11 år sedan

Så hemskt och fruktansvärt . Jag förlorade själv min dotter i vecka 40 det var en jobbig tid. Den värsta i mitt liv.
Men det blir bättre med tiden. Tänk på att prata mkt med fin syster om barnet. Prata gråta och bryt ihop många många gånger. Sen blir det bättre och ljuset kommer synas i tunnlen. Jag lovar.

Kramar till din lillasyster och er familj

Fnulan
11 år sedan

Å nej…. Ååååå nej!! Så hemskt.. så orättvist… så fruktansvärt!!
All kärlek till er alla <3

11 år sedan

Tankarna går till din syster m familj och alla i hennes närhet!! <3

Cecilia
11 år sedan

Finns inga ord som räcker till! Sänder varmaste tankar till dig/er och systern med familj!
Cecilia

Lotta
11 år sedan

Usch va hemskt 🙁 styrkekramar till dem och er runt om.

Anna G
11 år sedan

Nämen, hjälp!!!! :(((( Sååå hemskt! Alla tankar hos er och din syster <3

Anna
11 år sedan

Men vad är det jag läser…? Så fruktansvärt tragiskt o sorgligt :((
Ord saknas….kärlek till er alla berörda av denna förlust <3<3

Emelie
11 år sedan

Åh fy 🙁
Stackars er, stackars dem.
En otrolig sorg.
Tänker på er idag.
Tänk på att prata mycket med varandra om detta.
Vi förlorade vår första son i v30, för snart 9 år sen. Livet går vidare och såren läker och lämnar kvar ärr.
Men nu är nu och ni får sörja och gråta. Ta hand om syster//Emelie

Jessica
11 år sedan

Ögonen tåras…. Det värsta som kan hända! Skänker en tanke och styrkekram <3

MT
11 år sedan

Vilken ofattbar sorg… Jag kan bara beklaga och hoppas att ni kan söka tröst hos varandra i denna svåra stund. Tänker på er, fast jag inte känner er! <3

11 år sedan

Alla tankar går till er!

11 år sedan

🙁 Beklagar sorgen! det är så hemskt att behöva gå igenom en sådan sak, finns inga ord eller känslor som går att förklara.. det enda som hjälper är att finnas där för varandra,visa känslor och bara vara med varandra och stötta! Hoppas verkligen din syster tillsammans med familj finner den styrka för att klara sig igenom denna sorg!

KRAM!<3

Jenny
11 år sedan

Beklagar er stora sorg!

west70
11 år sedan

Åh, så hemskt, saknar ord.

Kram

11 år sedan

Så fruktansvärt.:(
All kärlek till er. <3

Emmeli
11 år sedan

Usch vad hemskt. Som du säger, inga ord i världen räcker ju till. Men jag hoppas ni kan stötta varandra och bara finnas där med kramar och hjälpande händer för din syster och hennes familj. Massa kramar till både dej och din syster

Varvara
11 år sedan

Hej Jenny!

Jag tittar in här lite då och då, trevlig blandning. Har dock inte kommenterat förut. Tycker nog att det är dags nu.
Jag känner verkligen med er, tänker på er, särskilt på din syster och hennes familj. Bland det svåraste som finns är just att mista sitt barn. Styrkekramar från mig.

Med kärlek

Mamma Sofi
11 år sedan

O vad hemskt!
Tänker på er i eran sorg!

Selma
11 år sedan

Ta hand om varandra! Din syster kommer att behöva er som mest nu. Min familj blev drabbade likadant för något år sen då min syster förlorade sin flicka på samma sätt som din syster. Kärlek är det aldrig för mycket av. Tänker på er! Kram..

Sanna
11 år sedan

Men Gud vad hemskt! All styrka till din och din systers familj! <3

Anna
11 år sedan

Men fy, kramar till dig och dina nära och kära! <3

Sofia
11 år sedan

Denna fruktansvärda känsla känner jag igen! Att förlora ett barn är det värsta man kan vara med om. Men livet går vidare även med tomhetskänslan och saknaden efter sitt barn. Nu har snart 17 år gått, men sorgen bor ännu i mitt hjärta. Ett hav av styrkekramar från en ängelmamma

Cattis
11 år sedan

Usch o fy! 🙁 Jag förlorade min förstfödda i samband med förlossningen för 13 årsedan- den hemska känslan då läkaren inte hittade nått hjärtljud….:(
Min dotter Linnea föddes 36 tim senare o vägde 3750 o var 52 lång -en välväxt tös med guldlockigt hår ❤
De fann inga fel på henne så de sa plötslig spädbarnsdöd i magen 🙁

Det är något man bär med sig dagligen – jag har nu två barn till o säger alltid att jag har tre- en i himlen o två på jorden.
Alla vänner o släkt/fam betydde mängder i sorgen- att veta att de var runt omkring.
Varma kramar till dem från änglamamman Cattis ❤

11 år sedan

Usch, åhh blir alldeles ledsen i hjärtat! Vet inte riktig vad jag skulle känna om jag slulle förlorat min lill kille som är snart fyra månader. Åhh hemskt, massa styrke kramar till er allesammans!

carin
11 år sedan

Usch jag gråter när jag läser kan inte föreställa mig….tankar, styrka och kärlek till alla.

Ulrika
11 år sedan

Orden räcker verkligen inte till..
Kan inte förstå .. Hur livet kan vara så orättvist ibland…

Många styrkekramar till dig Daries ,Tobias och era underbara flickor

Och givetvis en stor kram till dig hjärtat!!

Jag finns här!!

Angelica
11 år sedan

Jag gråter när jag läser detta, samtidigt som jag kramar min nyfödda lilla dotter hårt, hårt. Orden räcker inte till… Att livet kan vara så fruktansvärt…

Kristin
11 år sedan

Fruktansvärd dag! Jag har en niomånaders nöjd och välmående bebis. Men ett av paren i vår föräldragrupp förlorade sin dotter i samma tid. 🙁 Helt ofattbart.

Jag vill ändå passa på att säga att jag just fann din blogg idag och har fastnat helt. Jag bar bläddrat och bläddrat och sparat recept på recept. Tack för inspiration!

Elin
11 år sedan

Åh jag tänker på din syster med familj. Det som verkligen inte får hända har hänt och det är så jäkla orättvist. Vi förlorade vårt första barn (en liten fotter) på precis samma sätt för ungefär 6 månader sen och det går inte att beskriva hur stor sorgen och smärtan är. Vi kände oss så otroligt ensamma när det hände och kände att det är bara vi i hela världen som råkat ut för detta, vad gör man, vet ens ngn vad man går igenom och vad man pratar om men så här i efterhand så vet man att tyvärr händer det oftare än vad man tror, tyvärr, och ofta vet man inte varför detta händer. Så var det i vårt fall. Plötslig spädbarnsdöd i magen. Men frågorna är många och framförallt frågan varför????

Nu så här 6 månader senare så kan jag ibland inte riktigt förstå hur vi lyckades ta oss igenom den första tiden, självklart har vi fortfarande en väldigt stor sorg och saknad och kommer alltid ha, men man är starkare än vad man tror. Många säger att tiden läker alla sår, men jag håller inte med. Dessa sår och denna smärta kommer alltid finnas, i hela mitt liv, men däremot så lär man sig så smått med tiden leva med dessa sår.

För mig var det så otroligt viktigt att få prata om vad som hänt, om vår dotter Isa, om allt. Om och om igen. Självklart är det jobbigt ibland när folk frågar men jag ville innerst inne att de skulle fråga. Kanske också för att jag just kände mig väldigt ensam om detta. Ville väl på något sätt inte känna mig som något som man hyschat ned, något man inte får prata om. Detta innebär ju då att man aldrig vet att det kan hända om man aldrig får prata om det. Självklart är alla olika om hur man tar sig igenom allt och det respekterar jag verkligen.
Fick barn utomlands men fick ett tips från en vän om Små Änglar som finns i Sverige. En förening för föräldrar och närstående som råkat ut för detta. De har öppna möten och mycket information kring hur man ska möta detta som närstående med mycket mera. Har själv tillsammans med min man gått på dessa möten när vi varit i Sverige och det har hjälpt så otroligt mycket, att bara sitta och lyssna på andra och känna igen sig totalt och inte känna att man är onormal med sina tankar och funderingar osv.

Vill väl egentligen bara säga att jag tänker på er väldigt mycket och det är starkt av er att dela med er av detta fruktansvärda.

Kramar i massor

Heidi
11 år sedan

Styrkekramar till er alla!

11 år sedan

Åh så tragiskt Jag känner verkligen med din syster och hennes familj.
Allt slås i spillror när man äntligen skall få träffa det man längtat efter i 9 månader och så går allt i kras.. Skickar många kramar till er allihopa..

11 år sedan

Beklagar! Så fruktansvärt 🙁 kan inte ens tänka mig hur det måste kännas.

11 år sedan

Jag finner inga ord.. Jag önskar att detta inte hade hänt.. Ta hand om er nu så gott det går mitt i all sorg. Kram

Bakverk & Fikastunder
11 år sedan

Tänker på er Jenny! Finner inga ord, vilken sorg! Kramar ♥

11 år sedan

Mina varmaste kramar till er mitt i den stora sorgen!
En liten fin kille som aldrig får öppna sina små ögon och se dagens ljus. Sorgen och saknaden är så stor i era och familjens hjärtan! En älskad liten pojke, som ni för alltid bär i era hjärtan!

Kram från Anna, som miste sin förstfödda för 5 1/2 år sedan

petra nilsson
11 år sedan

Usch så fruktansvärt hemskt och orättvist! Stor kram till hela familjen

11 år sedan

Finns inga ord… Så fruktansvärt…

Tänker på er, på din syster, Tobias och barnen. Han var min barndomsgranne i Sörby Tall när jag växte upp… Livet är så orättvist och ingen tröst i världen hjälper just nu men jag ser du har fått många kommentarer dom kan läsa och ta till sig alla värmande ord i efterhand!

Stor kram till dig, å ta vara på varann nu! <3
Kram Linda…

Natalie Haglund
11 år sedan

Skänker din syster och hennes familj många tankar! Fruktansvärt att det ska behöva ske sådana hemska saker!

11 år sedan

Det hugger till i hela mitt hjärta och jag ryser över hela kroppen! Skicka alla mina styrkekramar till dig och din systers familj!
Vi förlorade själva en liten Maja för drygt två år sedan, såret gör mindre och mindre ont, men ärren bleknat aldrig!
STOR kram!

(När hon vill och orkar får hon/du gärna läsa vår resa på min blogg som jag skaffade i samband med olyckan och Majas födsel)
rebeckasoderblom.blogg.se

Nästa inlägg

Mintbiskvier doppade i schweizernötschoklad

70
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x