På väg till lunchen

Tjingeling.

Tillbaka från badet och det är  snart dags för lunch  ( igen )  Det händer inte så jättemycket mer nu, vi äter & solar. Och hur bra vi än har det så börjar  jag alltid den sista dagen på semestern att längta hem till mitt eget hem och hus och kök. Det ska bli riktigt roligt att komma hem och börja mat och bakplanera igen.

Internet är fortfarande väldigt segt så jag hoppas att bilderna inte försvinner här nu igen.
Här kommer några bilder från dagarna som gått

Det här med läsk är något som barnen dricker i mängder här ( kanske för att vi så sällan har det hemma. ) Och glass går iallfall småttingarna och hämtar ett par tre gånger om dagen.

Och Melvin har träffat en ny kompis här och de har hur roligt som helst – så han hinner knappt sitta ner hos oss andra mer än ett par minuter innan det är dags att leka med nya vännen Hampus igen..  Och sen har jag har fotat massa bilder med mobilen sen som jag ska uppdatera på insta. Men just nu så fungerar inte mobil-nätet överhuvudtaget.  Lovar att upppdaterar flitigt så fort jag når svensk mark igen ! 🙂

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Underbart ni har det!!
Glad Påsk
Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Nästa inlägg

Twixkakor och massvis med andra recept

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x