Sötaste skinnjackan

Sitter och skriver listor på det som ska ska shoppas , packas och förberadas till resan. Solskydd, nya sandaler till barnen och lite pocketböcker och solglas till mig och Jonathan. Planeringen innan en resa är halva nöjet  nästan- att ha något att se fram emot. Men iallfall på tal om shopping så var jag och Nomi på grand samarkand förra veckan och då hittade vi världens gulligaste skinnjackan till henne.

Och det är en liten miniatyr av min egen jacka .

 Innerfodret har ett gulligt fjärilsmönster-
shoppat på Lindex

Ha nu en strålande fin tisdag ! 😀

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
11 år sedan

Visst är det halva nöjet att planera innan en resa. Jag är med i full gång. Skall bli sååå himla skönt att åka ifrån detta skitvädret. Lite svårt bara att hitta alla saker man vill då det inte riktigt är säsong för värmen här. Skulle införskaffa mig nya bikinis men det var inte det lättaste, hittade bara massa kärring bikinis men till slut har jag hittat 3 st skit snygga, skönt.

Ha en skön dag, idag jobbar jag bara halvdag, sen hem och planera lite. Kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
11 år sedan

Jag håller med 😀 Ska bli underbart att baka slippa kalla småland för en vecka. Angående bikini så hittade jag ett par på HM.se – alltid svårt att hitta sådant när det inte är säsong.

Hoppas du får en fin halvdag på jobbet.

kram

malin
Reply to  jennysmatblogg
10 år sedan

Har denna jackan i 104 å den är för liten nu 🙁 om din dotter växt ur den å du känner för å sälja den fåru gärna höra av dig eftersom jag älskar den! Min mail är Malin.riquelme@hotmail.com

Anne
11 år sedan

Vilken underbart söt skinnjacka. Finns den på Lindex nu? Har inte sett den där. Tack för en superblogg!

jennysmatblogg
Reply to  Anne
11 år sedan

Det kom nog precis in på Lindex. Vi köpte den där förra veckan.
Kolla in hemsidan annars kanske. 😀

Anna G
11 år sedan

Köpte en likadan till sonen förra veckan på Lindex…..men inte hade den väl fjärilsfoder???? *springerotittar* Näe, svart! 🙂 Tänkte väl….
Han längtar tills han får använda den men nu går det ju inte i snöstormen!!!

jennysmatblogg
Reply to  Anna G
11 år sedan

😀 Ha ha. Jo jag såg en liknande på pojkavdelningen.
Först tänkte vi faktiskt köpa den, men sen hittade vi denna. Nästan likadan 😀

Tessan
11 år sedan

Underbar jacka!! Måste ju ha en till min lillq ”knutte” tjej 😉
Men tyvärr har inte lindex den på hemsidan 🙁

Nästa inlägg

Köttfärs i panna

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x