Nu är det helg

 

Godisskål med choklad, lakrits  och surt.  Gottgottgott !

Godkväll i stugorna.

Nu är helgen här på riktigt. Klockan är snart åtta- och då såg jag att 3:an sänder : Lyckan, kärleken och meningen med livet. Den såg jag på flyget på väg till Bali – läste även boken på samma semester ( boken är alltid bäst- så är det bara )  Handlade iallafall lite lösgodis och ostbågshjärtan tidigare idag. Jag har ju sett dessa hjärtan både här och där på var varannan blogg- så jag tänkte att det kunde vara roligt att testa dem 😀

Har du smakat dem, är de goda? 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
11 år sedan

Ja vi har hunnit testa osthjärtanen ett par gånger redan, senast nu ikväll 🙂 Tycker de smakar väldigt lika vanliga ostbågar faktiskt, fast kanske en aning sprödare – men man äter ju med ögat oxå och det är ju godare att äta hjärtan än en krokig båge 😀

Trevlig helg!

Annika
11 år sedan

Mmmmums. Du är bäst på att ta fina mat och godisbilder;)

Nästa inlägg

Laxlåda med krämig sås

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x