Fredagsmorgon och solen strålar

God morgon och välkommen fredag!

Vilken underbar vårdag vi har fått, solen skiner från klarblå himmel och fåglarna kvittrar &  man kan inte annat än att bli på bra humör. Lite snö har vi klart fortfarande kvar, men man hör verkligen hur vintern töar bort i rask fart , det droppar från taken och det bildas vattenpölar längst trottoaren. Vattenpölar som Molly å andra avskyr… Men men ..  Det finns minsann hopp om våren ♥ det gör det.

Ljust ute och ljust inne…. jag gillar  verkligen de här små förvaringsaskarna som jag köpte förra året i ljusa motiv & zinkmaterial .

På återseende vänner. Och tills dess önskar jag dej en trevlig fredag! 🙂

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
11 år sedan

Javisst är våren på G. Underbart!! Hur gick det med er tvättstuga. Jag håller på med min och behöver lite inspiration.

Ha en härlig dag
Hälsn Lena i Ljungby

jennysmatblogg
Reply to  Lena
11 år sedan

Lena : Just nu inväntar vi rörmockaren för att koppla om kranen till tvätthon… Vet inte hur det är i Ljungby, men här i växjö är det hopplöst att få en hantverkare att komma den dagen man bokar 😉

Bilder kommer

kramis

Linn bergström
11 år sedan

Tack för en superfin blogg! Jättefina bilder, du har det sååå fint hemma och lagar fantastisk mat 🙂 jag tycker att du borde samla dina bästa recept, i olika teman och skriva kokböcker med fina omslag som man kan ha framme, tror det skulle vara en hit, jag skulle absolut köpa dem 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Linn bergström
11 år sedan

Linn : tack snälla 🙂
Kokböcker är något som alla matbloggare vill ge ut. Vem vet… Kanske är min tur någongång.

kramis

Sandra
11 år sedan

Har nyligen hittat hit till din blogg och jag har redan kommit att tycka så mycket om den! Det är verkligen en blog helt i min smak 🙂 Blir lika glad varje gång jag ser att det kommit upp ett nytt inlägg och jag har även provat ett par stycken av dina recept. Numera går jag in här för inspiration.
Jag blev dock lite nyfiken på dig och ville veta lite mer, så jag tryckte på ”Läs mer” här uppe till höger men den länken fungerar tyvärr inte… Du har bland annat nämnt Molly ett par gånger och hundintresserad som jag är ville jag gärna veta lite mer om henne och kanske se någon bild 🙂 Annars är jag bara glad att jag hittat hit och önska dig en härlig fredag!

jennysmatblogg
Reply to  Sandra
11 år sedan

Sandra : Ooops, har jag missat att skriva i där.
Får ordna det sen, jodå- Molly är vår lilla Papillon precis fyllda 2 år.
Det finns lite bilder här och där på bloggen och på instagram finns lite fler. ( Jennysmatblogg ) Men nog kan jag ordna lite fler bilder på henne här såsmåningom.

Kram och vad glad jag blir att du gillar bloggen.

Lena
11 år sedan

”Min” rörmokare var från Växjötrakten men jobbar i Ljungby för det var dåligt med jobb i Växjö!! Ja ibland är det snurrigt! Hoppas att du får tag i hantverkare för man vill ju få klart snabbt. Min man har dock informerat mig om att det inte blir klart lika fort som i alla inredningsprogram! Jag förstår inte vad han meeenar!

jennysmatblogg
Reply to  Lena
11 år sedan

Så säger min man också 😉 jag förstår inte alls.

Nästa inlägg

Recept på jordnötssås

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x