Nystädat och inte en dammtuss så långt ögat kan nå

Hujeda mig vad vi har städat idag – killarna har röjt garage & förråd och varit på återvinningen . Medan  jag & Nomi hjälptes åt att städa huset . . . . . Och solen har skinit in genom fönstrerna hela dagen ,  och det är väl trevlig med lite vårsol – men oj vad varje dammkorn syns på vårat ljusa ( nästan helt vita ) golv.   Jag gillar golvet jättemycket- men funderar ni på att skaffa väldigt ljusa golv – så tänk på detta 😀

Som tur var fick jag hjälp av minsta lilla damen att skura golven.

Nu kom jag på att jag fick någon kommentar om städning för lite sen, att jag verkade tycka det var så roligt att städa. Ha ha… Inte det minsta kan jag berätta- men jag avskyr när det är stökigt- så är det 😀

Nu ska vi ge oss ut på en promenad ner till affären i detta härliga väder, vi måste ju handla lördagsgodiset .

0
Prenumerera
Notis om

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Åsa
11 år sedan

Sötnöt!
Den där ungen är det sötaste jag sett 🙂

Annika
11 år sedan

Ni har ett vackert hus Jenny!
Visa gärna mer bilder på det 🙂 nej men herregud vem gillar att städa ;-)inte jag inte.
Tycker alla dina barn är söta. Roligt roligt att de vill vara med å städa

Anna
11 år sedan

Åh nej säg inte så 🙁 jag som precis bestämt mig för att måla/ lasera trägolven i vitt på bottenvåningen ( hall, kök och vrum). Och jag gillar oxå att ha det hyfsat i ordning mig men har inte tid att städa jämt. Får kanske tänka om då eller har du något bra tips?

jennysmatblogg
Reply to  Anna
11 år sedan

Klart du ska måla det vitt- är ju så fint!
Men all smuts syns så mkt tydligare bara!

11 år sedan

Härligt med lite städhjälp. Själv har jag ju en liten som mest är i vägen när det ska städas. Är även liiiivrädd för dammsugaren och gallskriker!!
Kan tänka mig att det syns bra på vita golv. Men fint är det!!

jennysmatblogg
Reply to  Sofie Mumsfillibaba
11 år sedan

Fint _ men opraktiskt 😉

Jessika
11 år sedan

Vad är det för golv ni har? Tror det är ett sådant som vi tittat på, men låter opraktiskt 😉 med allt städande….
Förresten fin blogg som du har 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Jessika
11 år sedan

Tack Jessika 🙂
Det är ett Kährs golv – vit ask? tror jag .

Marie
11 år sedan

Så fint med ljusa golv. Här hemma valde vi att ta fram de gamla trägolven som låg under en massa olika plastmattor och har målat dem vita över allt på två plan, superfint men som sagt, allt skräp syns 😉
En fråga avseende golv, snart renoverat klart ett 3-våningar gammalt hus och har i stort sett bara golvbeslut kvar till källaren. Och då du nämnde att även ni håller på i källarna nu är ju nyfiken på om du har några bra golvtips att dela med dig av? Kram Marie

jennysmatblogg
Reply to  Marie
11 år sedan

Hej Marie,
När vi flyttade in var hela källaren nygjord med klinker.
Dock kanske inte den färgen vi ville ha kanske. Men trots allt ganska nygjort.
Inga golvslingor hade de lagt in- så för att få en varmare känsla la vi in en grå filtmatta ( man får ju inte lägga in alla sorters mattor i källar- utrymmen )
Sedan har vi målat om toalett – samt tvättstugegolven. Lite bilder kommer snart på bloggen 🙂

Lycka till med eran renovering.
Kram

Eva
11 år sedan

Kan meddela att dammet syns vääldigt tydligt på mörka golv också. När solen lyser in ser man ju all damm överallt:-( Hua så tråkigt det är.
Satt och titta på mina innerdörrar i furu i helgen när solen lyste in, alldeles fullt med damm på dom också. Inte kul.
Då får man blunda och gå ut i det fina vädret i stället:-)hihi.

jennysmatblogg
Reply to  Eva
11 år sedan

Ha ha … sedär.
Det är så man gör 😎 Man får blunda lite bara!

Nästa inlägg

Fredag och nu är helgen här

12
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x