Fredag och nu är helgen här

God kväll i stugorna.

Hoppas ni haft en fin vecka, och får en fortsatt jättetrevlig helg.  Fredagskvällen är här och  och vi har dukat fram lite extra gott framför tv:n. Tyvärr var mina salt & vinägerchips slut i butik – annars hade jag sett fram emot lite salt / syrliga snacks idag. Jag har förstått att det inte är många som håller med mig om att de chipsen är sååå goda 😀 Så vilka chips är dina favoriter ?

Men det går ingen nöd på mig, vi köpte både sourcreme-stjärnor ostbollar och salta nötter.

En bra fredagskväll med andra ord.

0
Prenumerera
Notis om

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lindalej 74
11 år sedan

Mina favoriter är vanliga salta poatischips av den enkla anledningen att dom är lättast att sluta äta! När jag väl har börjat äta chips eller ostbågar eller vilket snacks som helst finns det nämligen ingen botten…. Äter helst tills det är tomt i skålen! 😉

jennysmatblogg
Reply to  lindalej 74
11 år sedan

Aha.. Linda.
Du tänker så. det var ju smart.
Jag tänker tvärtom- salt och vinäger är de enda chipsen jag inte kan sluta äta 😉

11 år sedan

Åh vad mysigt! Min favorit är utan tvivel popcorn.

jennysmatblogg
Reply to  Beata
11 år sedan

Gott med smörpoppade popcorn med aromatkrydda 😀

Åsa
11 år sedan

Så härligt med folk som äter! Är så trött på alla bantningsbloggar och skriverier om dieter.
Tack för en matblogg av världsklass 😉

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
11 år sedan

Tack snälla 🙂

Åsa
11 år sedan

Jo godaste chipsen är sourcreame OLW

jennysmatblogg
Reply to  Åsa
11 år sedan

Sourcreme är nog de mest köpta chipsen * jag gissar*

11 år sedan

jordnötsbågar….. mmm… =)

jennysmatblogg
Reply to  FruVesa
11 år sedan

Jordnötsringar brukar jag köpa- är bågarna godare menar du ? 😀

11 år sedan

Ostbollar gillar vi skarpt, det är så gott att låta dom smälta i munnen:) Ostbågar är också en favorit, annars är potatischips fruns favoriter och dill och gräslök herrns favoriter. Men riktigt smöriga popcorn a la biografen är inte fel det heller…

Ha en riktigt skön helg,
kram

jennysmatblogg
Reply to  Mårtenssons kök
11 år sedan

Ostbollar e mkt gott 🙂

Sara
11 år sedan

Indianpopcorn tror jag de heter, en orange påse 😀 Eller olw cream cheese. Trevlig helg!

jennysmatblogg
Reply to  Sara
11 år sedan

Indianpopcorn var länge sen! Men håller med dig- goda:-)

Nästa inlägg

Snart lite lunch

14
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x