Morgonstund har guld i mund.

Sitter i köket och dricker dagens första kopp kaffe, medan resten av huset snarkar & sover  fortfarande. ZZZZzzzzzz… Tänkte passa på att skriva ett par rader till dej – och sen blir det att bläddra igenom nya Mio- katalogen som trillade ner i brevlådan häromdagen.

Verkar som om det är mycket grått & silver i årets katalog….
Jag tycker om att blanda loppisfynd med ny inredning, jag tycker inte om när det blir för mycket av de gamla sakerna – utan lite lagom sådär.

Återkommer snart med dagens middagstips! 😀

Kram

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
al68
11 år sedan

Åhh, hittade ett par snygga lampor där förra veckan som jag skall ha i det nya tvrummet, mycket snyggt!

Idag sitter jag hemma och jobbar lite men snart skall jag upp på mitt band och springa lite intervaller, härligt. Sen vid två tiden åker jag och mannen iväg på spa tills imorgon. Imorgon åker jag,syster, systerdotter och mammsen och hälsa på äldsta syster i Göteborg, lite tjejmys, ser ut att bli en bra helg för mig ; )

Ha det så himla gott du med, kram kram

jennysmatblogg
Reply to  al68
11 år sedan

Annalena : Spa låter som ljuv muski i mina öron 😀
Vilken toppenhelg du har planerat!

Kramar

Linda
11 år sedan

Trevligt med nya Mio-katalogen, den måste jag plocka på mig imorgon när jag ska bort till Mio. Vi har beställt ett nytt snyggt matsalsbord, Sarek, som ska hämtas imorgon : )) Trevlig helg,

Linda 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Linda
11 år sedan

Alltid roligt med möbler – hoppas ni blir nöjda med bordet.

trevlig helg.

11 år sedan

Vi ska ju snart börja inreda vårt stora hus och jag tycker att det är riktigt svårt måste jag säga. Jag älskar inredning med både nya och gamla saker men jag är liksom dålig på att göra det så där mysigt som jag vill ha det. Jag har iaf bestämt att vi inte ska köpa allt på en gång utan att vi ska känna oss fram vad som kommer att passa in. Nu längtar jag =)

Kram och trevlig helg!

jennysmatblogg
Reply to  pauline
11 år sedan

Det tycker jag låter väldigt klokt Pauline, för man ändrar sig jättemycket.
Plus att det finns massa pengar att spara om man vet vad man vill ha för möbler och först kollar på blocket.

Lycka till.

kram och trevlig helg.

Nästa inlägg

Pesto-pasta

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x