Tavlor i plåt

Något som inte stod på inköpslistan- men jag sprang på i Gekås (och kunde inte motstå)
Var de slitna ”gamla ” plåttavlorna på inredningsavdelningen- så det köpte jag en.
Och tyckte den blev himlans fin mot den nya träväggen också.

Jag gillar att träväggen fick mer liv när vi målade den, sprickor, knaggar  tycker jag gjorde den mycket finare! Vi målade med en matt vit färg för att få fram den lite ” slitna” ytan bättre. 

Tänkte även försöka hitta lite större gamla tjusiga silverramar på väggen- gärna i lite rockokostil.
Men har inte hunnit leta på nätet eller loppisar än, men man får helt enkelt inreda  lite i taget 🙂

0
Prenumerera
Notis om

7 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carolina
11 år sedan

Hej Jenny! Jag älskar din blogg och dina recept! Har gjort många dom och har varit supernöjd varje gång. Jag blir jätteinspirerad och måste tacka dig 🙂 Däremot måste jag erkänna att jag tycker att den har blivit sämre på senare tid då jag tycker att recepten får mindre utrymme på grund av mycket inredning. För min del är det okej med intredningsinläggen bara inte matrecepten blir lidande då det trots allt är en matblogg. Väntar med nöje på fler mumsiga recept. Ha det gott! Kram

IB
11 år sedan

Kan hålla med ovanstående talare, kul o se inredningsbilder o så men föredrar matrecept eftersom det är en matblogg, men förstår att det är svårt att göra alla nöjda:) Trevlig kväll!!

Josefin
11 år sedan

Jag måste faktiskt säga att jag håller med Carolina! Mer mat & recept igen skulle absolut uppskattas 🙂

amandanton
11 år sedan

Jenny, måste säga att jag älskar din blogg just för att det blandas upp med lite annat än mat. Det finns ett arkiv att söka på där man kan hitta hur mycket som helst.
Framförallt så finns det inga lagar eller regler som säger hur någons blogg ska vara eller se ut. Det bestämmer bloggaren själv. Det är liksom själva grejen med en blogg. Sen att man har en inriktning, självklart. Men att kommentera så fort det inte passar med ens egna tycke och smak…? Nä man kan inte tillfredställa alla, någonsin.
Fortsätt med din egen grej och skriv om det du vill, blir bara krystat, konstlat och tråkigt annars.

Kram jessica/Kungsbacka

jennysmatblogg
Reply to  amandanton
11 år sedan

Jag är inne på ditt spår där Jessica 🙂
Min blogg är ju en liten glimt av vad som händer i mitt liv.
Annars blir det kanske istället tyst på bloggen en dag eller två – om jag inte skriver om det som händer.
Då blir det färre inlägg istället.

Kram och ha finaste tisdagen 🙂

Anemonia
11 år sedan

Det är ju det som gör bloggen så himla fin och intressant och roligt!
Blandningen alltså, mellan matrecept, bakning och alla fina inredningstips på vad du handlat samt bilder från ert vackra hem. Tycker det är jätteroligt att se allt fint du köper till hemmet, lyktor, speglar, krukor, blommor, ja allt! Så fortsätt med den härliga blandningen av allt!

Du har ju målat många möbler i vitt, får jag fråga vilken sorts färg du använder?

Kram och hälsningar!

jennysmatblogg
Reply to  Anemonia
11 år sedan

Anemonia : Tack snälla.
Jag använder olika sorts färger beroende på vad jag målar.
Åk ner till en riktig målarbutik och berätta vad du ska måla, så hjälper dem dig.
Sedan rollar jag ofta med en möbelroller för att inte får några streck eller penseldrag.

Kram

Nästa inlägg

God morgon

7
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x