God morgon

God morgon och välkommen ny vecka !  🙂

Roligt att ni är nyfikna på gekås-fynden, jag ska fota allt eftersom idag- och uppdatera på bloggen. Måndagsmorgonen startade jag med en matig omelett med ost och skinka och lite finhackad purjolök.  Jag är en riktig frukostmänniska och vaknar hungrig .

Lättlagad omelett 

Det här behöver du :

3 ägg
2 msk grädde
salt och peppar
Olivolja
En bit finhackad purjolök
1/2 dl finstrimlad rökt skinka
och 1/2 dl ost

Gör så här :
Hetta upp en panna och fräs skinka och purjolök.
Vispa ihop ägg, grädde med lite salt och peppar. Häll över äggblandningen över den frästa löken och bryn den på mellansvag värme tills den går att vända. När du vänt den om – strö över osten och vik den dubbelt, låt ligga kvar i pannan tlls osten smält.

Gott gott !  

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lotta
11 år sedan

Hej Jenny!

Tack för en jättefin blogg, som jag följer varje dag! Jag har testat flera av dina recept, som är enkel och lätt att förstå. Du har också fina intredningstips och verkar bo i ett underbart hus!

Kram Lotta

Maria
8 år sedan

Testa att sätta torkad oregano och basilika i smeten alternativt lägga dit färska kryddor samtidigt med osten. Lägg även dit skivad tomat tillsammans med allting annat. Blir jättegott! Brukar göra den till vår sommarbrunch med grannarna och den har en strykande åtgång. Har även testat att göra den på jobbet (äldreboende) och de åt och åt och åt…. 🙂

Maria 🙂

Nästa inlägg

Lite nya prydnadskuddar

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x